Arkadaşa Hediye Edilecek En Anlamlı Hediyeler Muhiku’da!

Diğer Düzenleme Tarihi : 21 Eylül 2020 21:34 Haber Girişi : 21 Eylül 2020 21:37
Arkadaşa Hediye Edilecek En Anlamlı Hediyeler Muhiku’da!

Hayatta acı tatlı pek çok anımızı arkadaşlarımızla paylaşırız. Mutlu olduğumuz anın sevincini, üzgün olduğumuz zamanlardaki dertlerimizi hiç çekinmeden arkadaşlarımızla konuşabiliriz. Arkadaşlarımız bizim için yeri geldiğinde sığınacak bir liman olurken yeri geldiğinde bir aile ferdi kadar yakın olur. Dolayısıyla onlara bir teşekkürü daima borç biliriz. Arkadaşa hediye seçerken de tüm bunları göz önünde bulundurarak onlar için en özel hediyeyi hazırlamak isteriz.

Sanal Instagram haber içi

 

Bir hediyenin anlamlı olması kadar zamansız bir hediye olması da oldukça önemlidir. Zamansız hediye ile kastettiğimizin ne olduğunu merak ediyorsunuzdur elbette. Zamansız hediye, hatırası bir ömür yaşayan ve verildiği kişide daima aynı hisleri uyandıran hediyedir, diyebiliriz.

 

Muhiku, arkadaşa hediye edilebilecek zamansız hediye kutuları ile bu beklentimizi fazlasıyla karşılıyor. Arkadaşa hediye edilebilecek zamansız hediye kutuları arasında aşağıdaki hediye kutularını sayabiliriz.

Hep Aklımdasın Doğum Günü Hediye Kutusu

Hep Aklımdasın Doğum Günü Hediye Kutusu, doğum günleri dışında diğer özel günlerde de arkadaşınıza hediye edebileceğiniz bir hediye kutusudur. Hep Aklımdasın Hediye Kutusu ile arkadaşınızın hayatınızdaki önemine vurgu yaparak ona şık ve samimi bir hediye kutusu armağan edebilirsiniz. Hep Aklımdasın Doğum Günü Hediye Kutusu içeriği ise arkadaşınıza zamansız bir hediye sunmanızı kolaylaştırıyor.

  1. 2’li Bambu & Seramik Fincan Takımı

Bu fincan takımı ile arkadaşınız yıllar boyunca bu fincanlardan yudumladığı her kahvede sizi anımsayacaktır. Belki de ileri yaşlarda içeceğiniz kahvenizi bu fincanlarla içebilir ve geçmişi yad edebilirsiniz.

  1. Ikea Beyaz Çerçeve 13x18 cm

Bir fotoğraf kadar zamansız bir hediye yok yeryüzünde. Siz de bu çerçeve içerisine arkadaşınızla ölümsüzleştirdiğiniz bir anın fotoğrafını koymaya ne dersiniz?

  1. Kahveli Aromaterapi Mum

Koku, insan zihninin en son unuttuğu ayrıntılardan bir tanesidir. Kahveli aromaterapi mumun kokusu arkadaşınıza daima sizi anımsatacaktır.

  1. Deneyim & Kendin Yap: Fesleğen Yetiştirme Kiti

Fesleğen yetiştirme kiti ile dostluğunuzu yansıtacak bir bitki yetiştirebilirsiniz.

  1. Hediye Notunuz

Bu hediye kutusuna eşlik edecek duygu yüklü bir hediye notu ile hediyeniz ölümsüzleşecek ve daha da anlamlı hale gelecektir.

Arkadaşa Doğum Günü Hediyesi Kutusu

Arkadaşa hediye edilebilecek bir diğer anlamlı hediye seçeneği Arkadaşa Doğum Günü Hediyesi Kutusu olacaktır. Arkadaşa Doğum Günü Hediyesi’nin içerisinde bulunan şık tasarımlardan ne siz ne de arkadaşınız gözünüzü alamayacaksınız. Bu şık hediye kutusu da doğum günü dışında pek çok özel gün için uygun bir hediye olacaktır. Bu kutu içerisinde bulunan ürünler:

  1. Godiva Masterpieces Çikolata - Fındıklı

Godivanı’nın nefis çikolatasıyla arkadaşınıza lezzetli bir hediye armağan edebilirsiniz.

  1. Sukulent

Şık sukulent, arkadaşlarınızın çalışma masasında ya da evlerinin bir köşesinde sizden hatıra olarak saklayacakları hoş bir detay olacaktır.

  1. Yaseminli Aromaterapi Mum

Yaseminli aromaterapi mum, hoş kokusuyla arkadaşınızı rahatlatacaktır. Ayrıca bu hoş koku arkadaşınıza bir ömür sizi hatırlatacaktır.

  1. Özel Tasarım Beyaz Seramik Kupa

Özel tasarım beyaz seramik kupa ile arkadaşınız en lezzetli kahveyi sizi anımsayarak yudumlayacaktır.

  1. Özel Tasarımlı Defter

Özel tasarım defter ile arkadaşınıza hoş bir defter armağan edebilirsiniz. Arkadaşınız bu deftere en güzel anılarını ve en özel anlarını not alabilir.

  1. You Are Amazing Tebrik Kartı
  2. Hediye Notunuz

Hediye kutunuza en samimi arkadaşlık duygularınızın yer aldığı hediye notunu eklemeyi unutmayın!

Yılbaşı Hediyeleri İle Yeni Yıla En Güzel Şekilde Girin

Yeni yıl heyecanı tüm dünyaca yaşanan ortak duygulardan bir tanesidir. Yeni yıl temalı filmler, okullarda söylenen yeni yıl şarkıları, mağazaların ya da mekanların camlarında yazan hoşgeldin yeni yıl yazıları, yeni yıl süslemeleriyle can kazanan sokaklar ve daha pek çok detay yeni yılın heyecanını en güzel şekilde hissetmemizi sağlar. Bu heyecana bir de yılbaşı hediyeleri de eklenince içimizdeki o çocuksu heyecan yediden yetmişe herkeste kendini gösterir.

 

Yeni yıla girmeden önce sevdiklerinizi Muhiku’nun şık yeni yıl temalı hediye kutuları ile mutlu etmek ister misiniz? Muhiku’nun her bütçeye ve zevke uygun yılbaşı hediyeleri ile sevdiklerinize hoş bir yılbaşı sürprizi yapabilir ve onların yeni yılını en içten dileklerinizle kutlayabilirsiniz. Eğer sevdikleriniz sizden uzaksa yine Muhiku’nun benzersiz hediye dünyasındaki yılbaşı hediyeleri içerisinden sevdikleriniz için en uygun hediyeyi seçebilirsiniz. Böylelikle yılın en özel zamanlarından biri olan yılbaşı gecesinde yeni yıla birlikte giremeseniz bile ruhen birbirinizin yanında olabilirsiniz.

Yaşadığınız Ortama Muhiku’yla Renk Katın!

Muhiku ile dilerseniz sevdiklerinizin yaşam alanına dilerseniz de kendi yaşam alanınıza renk katabilirsiniz. Muhiku, sunduğu tüketilebilir ürünler dışında evinizin havasını değiştirecek dekorasyon ürünlerine ve deneyim kitlerine de hediye kutuları içerisinde yer veriyor. Eğer isterseniz bu ürünleri tekil şekilde de sipariş edebilirsiniz.

 

Muhiku’nun şık dekorasyon ürünleri ile yaşam alanınız ışık saçacak. Birbirinden şık mumluk, hoş kokulu mum çeşitleri, hoş kokulu tütsü çeşitleri, sukulent ve daha pek çok dekorasyon ürününe Muhiku’dan ulaşabilirsiniz. Kendi Kutunu Yap seçeneği ile bu dekorasyon ürünlerinden oluşan parçalarla sevdiklerinize hoş sürprizler de yapabilirsiniz.

 

Muhiku’nun deneyim kitleri ile yeni hobiler edinmek ya da sevdiklerinize hoş bir deneyim armağan edebilirsiniz. Muhiku sizlere ve sevdiklerinize yedi farklı alanda deneyim yaşama fırsatı sunuyor. Bu deneyim kitleri; fesleğen yetiştirme deneyimi, sabun bazı deneyimi, kokulu taş deneyimi, çimento deneyimi, taş boyama deneyimi, taş magnet deneyimi, ahşap kutu boyamam deneyimi, parafin jel mum deneyimi şeklinde sıralanabilir. Bu deneyimler sonucunda ortaya çıkan ürün ise salonun en hoş köşesinde yerini alacaktır.

İlhan içen  haber arası

Web sitesi: https://muhiku.com/

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.