casino siteleri

Başhekim Fazlı Aslan göreve başladı

Sağlık Haber Girişi : 16 Ocak 2023 16:43
Başhekim Fazlı Aslan göreve başladı
Osmaniye İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Başkan Yardımcılığı görevini yapan Op. Dr. Fazlı Aslan Kahta Devlet Hastanesi Başhekimi o
Osmaniye İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Başkan Yardımcılığı görevini yapan Op. Dr. Fazlı Aslan Kahta Devlet Hastanesi Başhekimi olarak göreve başladı.
1991´de Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi´nden mezun olan Op. Dr. Fazlı Aslan, yine aynı üniversitede Kulak Burun Boğaz (KBB) bölümünden uzmanlık eğitimini tamamladı.
İlk görevine 1999 yılında Ceyhan Devlet Hastanesi´nde başlayan Op. Dr. Fazlı Aslan, 2000 yılında Adana Devlet Hastanesi´ne başhekim yardımcısı olarak atandı. Ardından 2004 yılında Ceyhan Devlet Hastanesi´ne başhekim olarak atanan Op. Dr. Aslan, 2005 yılında Adana Numune Hastanesi´nde başhekim yardımcılığı görevinde bulundu. 2010 yılında ise yeniden Ceyhan Devlet Hastanesi´nde KBB uzmanı olarak görev yaptı.
2018´den bugüne kadar Osmaniye İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Başkan Yardımcılığı görevini sürdüren Op. Dr. Fazlı Aslan, Kahta Devlet Hastanesi Başhekimi olarak atandı. Kahta Devlet Hastanesi´ndeki hizmet alanlarını daha üst seviyeye çıkarmak için çalışacaklarını belirten Op. Dr. Aslan, ilçedeki sağlık hizmetlerinin geliştirilmesi için gayret edeceğini söyledi.