Başkan Açıkladı Malatya'da ihraç ettiler

Başkan Açıkladı Malatya'da ihraç ettiler

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Meclis Üyesi ile kardeşi, kesin ihraç edilmeleri talebeyle disiplin kuruluna sevk edilmişti.

MHP Malatya İl Başkanlığında kamuoyuna yaptığı açıklama da Partimiz üyesi ve Yeşilyurt Belediyesi Meclis üyesi  Burhan Kılıç ile Partimiz üyesi Muhammed Kılıç Parti Tüzüğümüzün 78/4 Maddeleri kapsamında  Parti üyeliğinden kesin çıkarma talepli ve tedbirli olarak Disiplin kuruluna sevk edildiklerini açıklamışlardı.

 MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı tarafından yapılan açıklamada "Disipline sevk edilen partimiz üyesi ve Yeşilyurt belediyesi Meclis üyesi Burhan Kılıç ile partimiz üyesi Muhammet Kılıç disiplin kurulunun almış olduğu karar doğrultusunda partiden ihraç edilmiştir." Denildi.  

WhatsApp İhbar Hattı
0 552 717 08 44
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!

Bakmadan Geçme

Malatya Sanal Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!