Başkan Adayından Başkan Gürkan’a tepki

Siyaset Düzenleme Tarihi : 19 Ağustos 2020 11:41 Haber Girişi : 19 Ağustos 2020 11:43
Başkan Adayından Başkan Gürkan’a tepki

Cumhur İttifakı kapsamında ise MHP’den Hekimhan Belediye Başkanı adayı olan Hacı Mustafa Arıkan, Büyükşehir Belediyesi’ne sosyal Medyada sert tepki gösterdi.

Sanal Instagram haber içi

 


Arıkan Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın yanında şakşakcılar ve takla atanlar olduğunu söyledi.

 

İşte Hekimhan Belediye Başkanı adayı olan Hacı Mustafa Arıkan’ın sosyal Medyada tepki gösterdiği paylaşımı:

 

Arıkan “Tam 11 ay oldu şebeke patlayalı haber verdik maskiye 2 sefer geldiler yapamadı gittiler yazzık domuzlar bataklığa cevirmis orayı gerçi kuşlarda sudan nasipleniyor onada sevindim gülümsedim kendi kendime.Sayın Büyük sehir bld başkanının yanında şak şakcılar takla atanlar olduğu sürece bu tür serzenişleri göremeyecek ve zaman bitecek reklâmı bırakın hizmete dönün sadece benim mezrada benim 3 tane arıza ihbarım var.Dost acı söylermiş..!!!”

İlhan içen  haber arası

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Kandırılmış halk insanı 19 Ağustos 2020 23:10

    Malatya tabiriyle senin Allahına gurban mustafa başkan sadece gösteriş sadece reklam yanındakilerin hepsi şakşak ci yalaka senin gibi yiğit insanların Allahina kurban yaptıkları tek şey reklam gösteriş sadece bi senelik başkan ve ekibi erken seçime kadar reklama devam etsinler

  • İrfan yağdan 19 Ağustos 2020 19:30

    Bir tek Hekimhan öyle değil. Çoğu mahalle öyle. Hem suya zam yap. Hem arızayı çözme. Su akmıyorsa sorun Şelaleciler tüm suyu içmiştir.Hahahaha

  • Resul 19 Ağustos 2020 13:06

    Mustafa Arıkan seçimde kimin kime çalıştığını çözmüş demek ki