Başkan Adil Gevrek, sahaya girerek hakeme saldırmak istedi

Spor Haber Girişi : 23 Aralık 2021 19:29
Başkan Adil Gevrek, sahaya girerek hakeme saldırmak istedi
Başkan Adil Gevrek, sahaya girerek hakeme saldırmak istedi

Süper Lig´de oynanan Yeni Malayaspor-Kayserispor maçının ardından sahaya giren Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek mutlak bir penaltısını vermeyen maçın hakemi Hüseyin Göçek´e saldırmak isteyince ortalık bir anda karıştı. Polis ekiplerinin güçlükle sakinleştirdiği olayda hakemler yaklaşık 20 dakika sonra soyunma odalarına gidebildi.

Sanal Instagram haber içi


Süper Lig´in 18. haftasında Yeni Malatyaspor, sahasında konuk ettiği Kayserispor ile son dakika yediği gol ile 2-2 berabere kaldı. Hakem Hüseyin Göçek´in bitiş düdüğü ile birlikte sahaya giren Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek hakemlere saldırı girişiminde bulundu. Güvenlik güçlerinin araya girmesi ile hakemlere yaklaşamayan Başkan Gevrek´i ekipler güçlükle saha dışına çıkarabildi. Çılgına dönen Gevrek´in uzun süre sahadan çıkmaması sonucu hakemler de 20 dakika boyunda rehin kaldı. Çevik kuvvet ekipleri hakem üçlüsünü koruma altına alırken, taraftarlar da `Adil Gevrek istifa´ sloganları attı.

İlhan içen  haber arası


Çok sayıda polis ekibinin sahada önlem alması ile çevik kuvvet kalkanları altında sahadan çıkarılan hakemlere, bu sırada da taraftarlar pet şişe atarak tepki gösterdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Malatyasporlu 24 Aralık 2021 12:18

    Ahmet Çakır döneminde bu takım UEFA’ya kadar gitti takımı nereden nerelere getirdi ama şu anda mevcut belediye başkanı Selahattin Gürkan reklamdan başka bir şey yapmıyor takımı sahipsiz bıraktı destek vermiyor ama basına bir demeç veriyor akıllara zarar kimseye suç bulmayın suçlular ortada