casino siteleri

Başkan Çerçi zorla sahneden indirmiş

Özel Haber Haber Girişi : 04 Ağustos 2022 21:54
Başkan Çerçi zorla sahneden indirmiş
Başkan Çerçi zorla sahneden indirmiş Şimdi ise herkes tarafından tanınıyor


Yönetmenliğini Kayısı Haber Genel Yayın Yönetmeni Mahir Temur’un yaptığı Malatya’nın ilk festivali Kayısı Festivali’nin belgeseli yayınlandı.

Deprem konutları

 

Yayınlanan belgeselde dönemin Malatya Belediye Başkanı Mehmet Yaşar Çerçi ilginç bir anını anlattı. Belgeseli izleyenler Başkan Çerçi'nin bu anını gülerek izlediler. 

 

Daha önce 3 gün yapılan Kayısı Festivali’ni 9 güne çıkardıklarını söyleyen dönemin Malatya Belediye Başkanı Mehmet Yaşar Çerçi ise Festivali’in dolu dolu geçtiğini aktardı.

 

 

1999 ile 2004 yılları arasında Malatya Belediye Başkanlığı yapan Çerçi Malatya’nın Festivali belgeselinde ilginç bir anısını aktardı.

 

Yerel ve bölgesel sanatçıların da Kayısı Festivali’nde yer aldığını ifade eden Mehmet Yaşar Çerçi, ses sanatçısı Latif Doğan ile ilgili anısını anlattı.

 

Latif isminde bir yerel sanatçının da sahnede 1-2 parça söylemek için çıkmak istediğini duyan Çerçi, “Çıksın bir-iki parça söylesin” demiş. Ama iki parça için sahneye çıkan Latif ismindeki ses sanatçısının sahneden inmediğini 7-8 parçadan sonra Başkan Çerçi’nin talimatıyla görevliler tarafından indiriliyor.

 

Çerçi, “Meğerse Latif Doğan’mış inmeyen sanatçı. Bir parça ile çıktı sonra 7-8 parçayla zor indirdik sahneden” dedi.

 

Malatya’nın Festivali belgeselini burayı tıklayarak tamamını izleyebilirsiniz:

YouTube Haber arası

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.