casino siteleri

Başkan Çınar'ın ödülü Malatya'yı Gururlandırdı Vekillerden Tebrik geldi

Özel Haber Haber Girişi : 17 Kasım 2021 23:46
Başkan Çınar'ın ödülü Malatya'yı Gururlandırdı Vekillerden Tebrik geldi
Başkan Çınar'ın ödülü Malatya'yı Gururlandırdı Vekillerden Tebrik geldi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ‘Yerel Yönetimler ve Gençlik’ Proje Yarışması Ödül Töreninde, Yeşilyurt’ta 2,5 yıl içerisinde gerçekleşen sosyal, kültürel ve sportif yatırımlarından dolayı Malatya’nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a ödül verdi.

YouTube Haber arası


AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığının Başkent Millet Bahçesi'nde düzenlediği Gençlik Festivalinin açılışını gerçekleştiren Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ‘Yerel Yönetimler ve Gençlik’ Proje Yarışması Ödül Töreninde 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinden bugüne kadar gençlere yönelik fiziki, kültürel ve sportif yatırımlara ağırlık veren Büyükşehir, İl ve Büyükşehir İlçe Belediye Başkanlarına ödüllerini takdim etti.


Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yeşilyurt’ta gençlere yönelik gerçekleşen sosyal, kültürel ve sportif yatırımlarından dolayı Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a başarı plâketi verdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından verilen ödül için  Malatya Ak parti Milletvekilleri Başkan Çınar'ı tebrik ettiler.

 

Bülent Tüfenkci Ak parti Malatya Milletvekili


Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden alınan bu anlamlı ödülün hak edilmesinde emeği geçen başta Yeşilyurt Belediye Başkanımız Mehmet Çınar olmak üzere, tüm çalışan emektar arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.

Öznur Çalık Ak parti Malatya Milletvekili
Yeşilyurt Belediye Başkanımız Mehmet Çınar ve ekibini tebrik ediyorum

 

Ahmet Çakır Ak parti Malatya Milletvekili
"Gençlik ve Yerel Yönetimler" temalı #TamBanaGöre Festival’de gençlere yönelik yapmış olduğu çalışmalarda başarı ödülüne layık görüleren Yeşilyurt Belediyesi Başkanımız Mehmet Çınar ’ı kutluyor; kendisinin ve ekibinin başarılarının devamını diliyorum.

 

Hakan Kahtalı Ak parti Malatya Milletvekili
"Gençlik ve Yerel Yönetimler" temalı #TamBanaGöre Festival’de gençlere yönelik yapmış olduğu çalışmalarda başarı ödülüne layık görüleren Yeşilyurt Belediye Başkanımız Mehmet Çınar’ı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.