casino siteleri

Başkan Çınar talebimizi geri çevirmedi

Gündem Haber Girişi : 10 Ocak 2022 20:43
Başkan Çınar talebimizi geri çevirmedi
Başkan Çınar talebimizi geri çevirmedi

 

Deprem konutları

Mimarlar Odası Malatya Şubesi  Mimarlar Balosu etkinliği düzenlendi.Düzenlenen baloya Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Kale Belediye Başkanı Murat Koca, Malatya Mimarlar Odası Başkanı Yunus Emre Fidanel ve çok sayıda davetli katıldı.

Malatya Mimarlar Odası Başkanı Yunus Emre Fidanel yaptığı konuşmada Sayın Yeşilyurt Belediye Başkanım, Sayın Kale belediye başkanım, sayın meslektaşlarım, çok değerli basın mensupları ve misafirlerimiz, Mimarlar Odası Malatya Şubesi olarak düzenlemiş olduğumuz Mimarlar Balosu etkinliğimize hepiniz hoşgeldiniz.


Malumunuz son iki yılda hem ülke olarak hem de Malatya olarak bir yandan depremlerle bir yandan yangınlarla bir yanda da dünyayı saran pandemiyle mücadele etmek durumunda kaldık. 


Bu zorlu mücadelede bugün bizleri bu etkinlikte bir araya getiren Mimarlık Mesleğimizin omuzlarına çok büyük sorumluluklar düştü. Hem ferdi olarak hem de Mimarlar Odası örgütü olarak bu sorumluluğumuzu elbirliği ile en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştık. 


Ve çok yorulduk.. Bu yorgunluğumuzu bir nebzede olsa hafifletmek adına bu akşam hep birlikte çok eğleneceğimizi umuyorum.


Mimarlık mesleğimizin kamuya önemini anlatmak ve itibarını geliştirmek için yaptığımız oda çalışmaları,  üyelerimizden aldığımız güçle bu dönem de sürmüş ve sürdürülmeye de devam edecektir. 


Mesleğimiz, kentimiz ve ülkemiz için çok önemli olan bu amaca hizmet eden ve işbirliği yapan herkese huzurunuzda teşekkürlerimi sunuyorum.


Bizleri birarada tutan Meslek Odamızın hem üyelerimize hem de Malatyamıza daha iyi hizmet verebilmesi için mimarlara yakışır bir yeni bina arayışımız bildiğiniz üzere yıllardır devam ediyordu. 


Son 2 yıldır ben ve yönetim kurulum birçok yerel yöneticimizle defalarca görüşme yaptık. Yeni bir bina ihtiyacımızı dile getirdik. Hiçbir netice alamadık. Ancak Yeşilyurt Belediye Başkanımız Sn Mehmet ÇINAR bu talebimizi geri çevirmeyerek Yeşilyurt ilçesi Lezzet Caddesinde bulunan bir tarihi konağın kullanımını odamıza vererek bizleri onure etti.Çok değerli Başkanımız bu gece aramızdalar.

 

YouTube Haber arası

Ve ayrıca Lezzet Caddesinde bulunan koruma altındaki tarihi yapılarda restorasyon çalışması yaparak kamu hizmetine açan Yeşilyurt Belediye Başkanımız Sayın Mehmet ÇINAR beyefendiye yapmış olduğu çalışmalardan dolayı hem odamız adına hem de meslektaşlarım adına şükranlarımı sunuyorum  hepinize iyi eğlenceler diliyorum.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.