casino siteleri

Başkan Erdoğan devam eden çalışmaları inceledi

Bölge Haber Girişi : 04 Şubat 2018 13:17
Başkan Erdoğan devam eden çalışmaları inceledi
İl Genel Meclisi Başkanı
İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Can Erdoğan ve İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Kavak, Kahta ilçesine bağlı Kavaklı köyü ile Gökçe Köyünde devam eden çalışmaları inceledi.

Kahta ilçesine bağlı Kavaklı Köyünde devam eden yol stabilize çalışmasını, Gökçe Köyünde tamamlanan taziye evini ve mezralarda devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Erdoğan ile Meclis Üyesi Mustafa Kavak çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Çalışmaları yerinde inceleyen aynı zamanda köylülerle de bir süre sohbet edip sorun ve sıkıntılarını dinleyen Başkan Erdoğan ile Meclis Üyesi Kavak, çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini hizmetin halka yönelik hizmet olduğunu, vatandaşların sorun ve sıkıntılarının çözümü için ellerinden gelen bütün çabayı sarf ettiklerini dile getirdi.

Başkan Mehmet Can Erdoğan, "2017 yılı Yatırım Ek Bütçesi ve Köy-Des programında yer alan yol asfalt ve asfalta hazır hale getirme işimizi bitirme noktasına getirdik. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için il özel idaremizce stabilize ekibimizi kurduk. Özelikle 2017 yılı yatırım programında köy içi kanalizasyon yapımı tamamlanan köylerimizin köy içi stabilizesinin yapılmasına öncelik vermek üzere işe başladık. İl özel idaresi ekibimiz asfalt sezonuna kadar tüm hızıyla vatandaşımızın hizmetini sürdürmek üzere stabilize ekimiz devam edecekler. Hizmetimizde sınır yoktur, bizler tüm kadromuzla halkımıza hizmetin en iyisini yapma çabası içerisindeyiz. Vatandaşlarımız için hizmetlerin en iyi şekilde yürütülmesi için çalışıyoruz. Bizzat bizler hizmetin yapılması esnasında, vatandaşlarımızla, köy muhtarlarımız ile birlikte çalışma alanlarını inceliyoruz. Yapılması gereken hizmeti yerinde tespit edip çözmek için çaba sarf ediyoruz. Milletimizin sıkıntısı bizim sıkıntımızdır. Kış mevsiminde olduğumuzdan dolayı yağan karların temizlenmesi ve vatandaşlarımızın mağdur olmaması için karla mücadele ve olası ihtimallere karşı ilçelerimizde ekiplerimiz hazır vaziyette olup önlemler alınmıştır” dedi.