casino siteleri

Başkan Gürkan 2 yıl içinde sorun kalmayacak

GENEL Haber Girişi : 11 Ocak 2021 17:34
Başkan Gürkan 2 yıl içinde sorun kalmayacak
Başkan Gürkan 2 yıl içinde sorun kalmayacak

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Genel Sekreter, Genel Sekreter Yardımcıları, Daire Başkanları ve şube müdürlerinin katıldığı istişare toplantısı gerçekleştirildi.

YouTube Haber arası


Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan hizmet ve yatırımların değerlendirildiği istişare toplantısında Başkan Gürkan, Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen projeler ile çalışmaların devam ettiği, ihale aşamasında olan çalışmalar hakkında bilgiler aktardı.


Başkan Gürkan, "Malatya Büyükşehir Belediyesi olarak, pandemi sürecinde dahi yatırım ve hizmetlerimize ara vermeksizin devam ediyoruz. 2020 yılı içerisinde merkez ve ilçelerimizde bir kısım yatırımı hizmete açarken bir kısmının temelini attık, bir kısmının yapımını ise devam ettiriyoruz. Bu yatırım ve hizmetlerimiz 2021 yılı içerisinde artarak devam edecektir. Bütün birimlerimiz 2021 yılını atılım yılı olarak görüp planlamalarını ona göre yapmalarını istiyorum.


Göreve geldiğimiz gün dedik ki 2 yıl içerisinde Malatya´nın hiçbir yerinde alt yapı ve asfalt sorunu kalmayacak. Şu ana kadar gerek MASKİ, gerekse Yol Alt Yapı Dairelerimiz tarafından çalışmalar yoğun bir şekilde sürdürülüyor ve belirlediğimiz hedef yakın bir zamanda gerçekleşmiş olacaktır.


2021 yılı içerisinde Millet Bahçesi, Millet Kütüphanesi, 100. Yıl Parkı, Yeni Kent Meydanı, Milli Eğitim Müdürlüğü için il binası, Kuzey ve Güney Kuşak Yolları, Kuzey Çevre Yolu, Batı Kolektörü başta olmak üzere alt yapı yatırımları gibi onlarca projemizin bir kısmını hizmete açarken, bir kısmının da temelini atarak çalışmaların startını vereceğiz" şeklinde konuştu.


Fen İşleri Daire Başkanı Fuat Bayhan´ın emekliye ayrılmasından dolayı kısa bir konuşma gerçekleştiren Başkan Gürkan, "Kibarlığı, nezaketi, devlet adabına uyumu ile gerçekten örnekti. Yaş haddinden dolayı emekliye ayrılan Fuat Bayhan devletimize ve milletimize uzun yıllar hizmet etmiştir. Bu hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanı olarak kendisine şükranlarımı ifade ediyorum. Bundan sonraki hayatında kendisine başarılar diliyorum. Burası kendisinin evidir. Kapımız her zaman açık olacaktır. Bugünün anısına kendisine bu plaketi veriyor sivil hayatında başarılar diliyorum" dedi.
Fen İşleri Daire Başkanı Fuat Bayhan ise Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan´a teşekkür ederek, mesai arkadaşlarından helallik istedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Cumali 12 Ocak 2021 23:07

    Anlat anlat böyle dinlemesi güzel oluyor biz de yiyoruz zaten

  • Sinan Kaya 12 Ocak 2021 21:49

    Millet bahçesini çevre ve şehircilik bakanlığı yapıyor ben yaptım diyor, hanları yaptık hamamları yaptık külliyeleri yaptık diyor bunları kültür bakanlığı yapıyor, şaşırdım kömürhan köprüsü'nü biz yaptık demedi.

  • Sinan kılıç 12 Ocak 2021 14:45

    Başkanım birde gel Ayvalı ya bak ne asfalt var ne alt yapı var bir senedir söylüyorum ne büyük şehir belediyesi bakıyor nede Darende belediyesi Cumhurbaşkanımızın söyledikleri nerde biz buraya hizmetkar olmaya geldik diyor mezare kadar devam edecek diyor nerede 2023 oyunuz düşecek haberiniz olsun başkanım saygılarımla arz ederim

  • Yusuf 12 Ocak 2021 09:45

    Anlaşılan Başkanımız 2. zarfı da açmış. ---- "Eski sadrazam, yeni sadrazama görevi devrederken kapalı 3 zarf bırakır… Yeni göreve başlayan sadrazam masasının üstünde, üzerinde not yazılı bir pusula ve üç kapalı zarf görür. Not kâğıdının üzerinde “Başın sıkışırsa birinci zarfı, biraz daha sıkışırsa ikinci zarfı, çok sıkışırsa da üçüncü zarfı açarsın!” yazılıdır. *** Yeni sadrazamın ilk yılları, işler ha bugün düzelecek ha yarın düzelecek diye beklemeyle geçer… Lakin bir müddet sonra halkın feryadı yükselmeye başlar... Neredeyse her şeyin kötüye gitmeye başladığı, işlerin kontrolden çıktığı bir anda, aklına eski sadrazamın kendisine bıraktığı zarflar gelir… Birinci zarfı açar… Zarfta bir pusula: “Yapamayacak olsan bile sürekli vaatte bulun ve senden öncekileri kötüle!” diye yazılıdır. *** Sadrazam başlar eskileri, geçmiş siyasetçileri kötülemeye ve vaatleri peşi peşine sıralamaya… Biraz rahatlar… Lakin işlerde bir düzelme yoktur… Sadece halk bu kötülemeler ve vaatlerle biraz avunur… Bir müddet sonra şikâyetler ve homurtular tekrar yükselmeye başlayınca; İkinci zarfı açar… Zarfın içinde “Etrafını kötüle!” diye yazmaktadır. *** Sadrazam bu defa başlar kendi çevresindekileri kötülemeye… Yaşanan bütün olumsuzlukların sebebinin etrafındakilerin beceriksizliği yüzünden olduğunu her vesileyle söylemeye başlar… Halk, bir müddet bu etrafındakileri kötülemelerle biraz avutulmuş olsa da, işler eskiye göre daha da kötüye gitmeye başlar… Şikâyet sesleri ve homurtular dinmeyince üçüncü zarfa müracaat eder… Üçüncü zarfı açar… Üçüncü zarfın içinden çıkan pusulada “kendinden sonra gelecek kişi için sen de üç zarf hazırla!” diye yazmaktadır."

  • Salim 11 Ocak 2021 22:58

    Başkan 2 yıla kadar istifa ediyor anlaşılan...