casino siteleri

Başkan Gürkan'a Kilise tepkisi Bir kerede Yeni Camiyi ziyaret edin

Malatya Haber Girişi : 22 Haziran 2021 15:25
Başkan Gürkan'a Kilise tepkisi Bir kerede Yeni Camiyi ziyaret edin

Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı sosyal medyada tepki gösterdi. 

Deprem konutları

Başkan Yıldırım Başkan Gürkan'ın sosyay medyada paylaştığı ''Yıllardır kendi haline terk edilmiş ve metruk bir halde olan Taşhoran Kilisesi’nde gereken tüm çalışmaları yaparak tekrar ayağa kaldırıyoruz." mesaja tepki göstererek "Yaklaşık 1 senedir restorasyonu bitmeyen şu Kiliseyi bitirin de kurtulalım artık. Her hafta istisnasız kilise tamir ediyoruz diye paylaşım mı olur? Bir kere de Yeni Camii'yi ziyaret edin yahu." dedi.

Başkan Gürkan Bir çok medeniyete ev sahipliği yapmış, Destan Şehri Malatya’mızda tarihi ve kültürel mirasımızın korunması için titizlikle çalışıyoruz.

Yıllardır kendi haline terk edilmiş ve metruk bir halde olan Taşhoran Kilisesi’nde gereken tüm çalışmaları yaparak tekrar ayağa kaldırıyoruz

Başkan Yıldırım da tepki göstererek Yaklaşık 1 senedir restorasyonu bitmeyen şu Kiliseyi bitirin de kurtulalım artık. Her hafta istisnasız kilise tamir ediyoruz diye paylaşım mı olur? Bir kere de Yeni Camii'yi ziyaret edin yahu. Kiliseyi bitirdikten sonra daha önemli çalışmalara mesela trafik, otopark, işsizlere iş aş olacak icraatlere başlarsınız inşallah dedi

YouTube Haber arası

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • kiremit 23 Haziran 2021 09:21

    Bu haberle kendini il başkanı zanneden şu adama gülmekten başka bir hal bulamıyorum. Kendini Malatya'nın Kemal Kılıçdaroğlusu sanıyor ya helal olsun.