casino siteleri

Başkan Gürkan’a tepki

Siyaset Düzenleme Tarihi : 13 Ekim 2020 13:16 Haber Girişi : 13 Ekim 2020 13:17
Başkan Gürkan’a tepki
Sosyal medyada yüzlerce vatandaş 3 bin kilometre asfalt nerede Selahattin Gürkan diye soruyor.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın “Malatya’da 3 bin kilometre asfaltlama yaptık, Malatya’da ilk, Türkiye’de ilk, Türkiye rekoru” sözlerine sosyal medyada tepki yağıyor.

Deprem konutları

 

Belediye başkanlarından Selahattin Gürkan’a tepki

AK Parti Büyükşehir Grup Toplantısı karıştı. İlçe belediye başkanları Selahattin Gürkan’ın ilçelerine hizmet etmediğini yüzüne söylediler.

 

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Toplantısı’nda ilçe belediye başkanları Selahattin Gürkan’ın 3 bin kilometre asfalt yaptık rekorlar kırdık, bu Türkiye’de ilk sözlerine tepki göstermişlerdi.
Şimdide sosyal medyada yüzlerce vatandaş “Belediye nereye asfalt yapmış 3 bin kilometre  nerede?” yorumlarını yapıyorlar.
İşte o yorumlardan bazıları:

YouTube Haber arası

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Malatyali vatandas 16 Ekim 2020 12:17

    Secim ne zaman olacak

  • Malatyali 16 Ekim 2020 09:00

    Malatya oldugu gibi duruyu hic bakmamislar hele carşinin oralar kasaba gibi

  • Ahmet kurtuluş 13 Ekim 2020 20:40

    Kapalı Maraş bile açıldı ama kültür mahallesi bir giram asfalt yapmadın 2009 dan bu yana ben her hangi bir hizmet gürmedim

  • Malatya 13 Ekim 2020 18:33

    3000 km asfaltın maliyeti nekadar biliyomusun selahattin Gürkan senin ne araç gerecin ne bütçen ne de personelin yeter o kadar asfaltı dökmeye kendin gibi karşındakileri de cahil görme

  • Muhammed açıkgöz 13 Ekim 2020 18:33

    Selo ağam kızma. Doğrular can yakar. Kafadan sallamakla olmuyor işte. Helal olsun mehmet çınara en azından yanlışları selo başkanın yüzüne söylemiş. Diğer parti üyeleride ama ha sesinizi çıkarmayın.. koltuklarınızda rahat oturun. Korkaklar.

  • Kiremit 13 Ekim 2020 17:53

    Bu milleti anlamak da mümkün değil daha önceden sesi çıkmayan merkez ilçe olmayan vatandaşı şimdi yol istiyor asfalt istiyor ilçe belediyelerin yapacağı yatırımları da büyük şehirden bekliyor şimdiye kadar aklınız neredeydi. Hep bir karalama hem medya hemde kuyruğuna basılıp rahatı bozulan yeme sisteminin insanları tarafından yapılıyor biraz tevazu

  • Abdullah Altunkaya 13 Ekim 2020 15:54

    Selahattin Gürkan başkan geçtiğimiz günlerde ulusal bir televizyonda yaptığı konuşmasında 2019 yerel seçimlerinde büyük bir teveccühle geldiğini ve seçimden önce yaptığımız araştırmalarda malatyanın yüzde 80 inin kendisini desteklediğini ve bunun nedeninin ise eski başkanların hataları nedeniyle olduğunu ifade etmişti. Bende diyorumki şimdi seçim olsa partisinin değilde kendisinin saf oyu olduğunu ifade ettiği yüzde 80 oy a karşı maksimum yüzde 20 oy alacaktır. partisi ile bile girse yüzde 20 oyu geçemez. bu da buraya tarihi not olarak düşsün, hizmet desen var olan hizmetleri sürdürmeden başka yenibir hizmet yok, yeni bir vizyon proje yok, yeni projesi de yok hep eleştirdiği önceki başkanların yüzde 80 e gelmiş projelerini tamamlandı ve üzerine kendisi yapmış gibi reklamını yaptı... maalesef malatya için 5 yıl boşa gitti, gidiyor, hakkını yemeyelim selahattin başkanın 1 projesi vardı ve kendisi bu projeyi başlatıp bitirdi, yukarıdaki haberde tartışmanın yaşandığı meclis salonunu yenileme projesi gerçekten şu koronavirüs salgını ve yaşadığımız ekonomik buhranda yapılması elzem bir projeydi kendisini bu projeden dolayı tebrik ediyoruz. bir proje daha vardı şimdi hatırladım itfaiye binasının arkasına doğu garajını taşıdı ve malatya "rahat bir nefes aldı" gerçekten..!! Geçmiş başkanların hataları sebebiyle başkan olan Selahattin başkan 1,5 yılda 3 bin kilometre yol yaptığını ifade ediyor 3 bin kilometre yol yapılmışmı.?! onu bilemem ama 1,5 yılda kendisine oy veren seçmenden 3 bin kilometre uzaklaştığını söyleyebilirim

  • Remzi 13 Ekim 2020 13:45

    Daha geçen hafta 1500 km diyordu bu hafta 3000 olmuş. Yürü başkan kim tutar seni.