Başkan Gürkan Açıkladı Milletvekili olacak mı?

Özel Haber Haber Girişi : 03 Kasım 2022 22:23
Başkan Gürkan Açıkladı Milletvekili olacak mı?
Başkan Gürkan Açıkladı Milletvekili olacak mı?


BUSABAH TV Youtube kanalında her çarşamba saat 20.00’da yayınlanan Bakış Açısı programının bu haftaki konuğu Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan oldu. 

Sanal Instagram haber içi


BUSABAH Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sinem Hatun Davut  ve Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Aydın'ın sunduğu Bakış Açısı programın konuğu Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan oldu.

 

Siyasi bir hedefinin olmadığının altını çizen Gürkan, “Benim bir siyasi hedefim yok. Malatya hedefim var, Malatya’ya hizmet hedefim var. Tabi şimdi hizmette siyasi hedefle yapılıyor. Malatya halkının görüş ve düşünceleri bizim yol hedefimizdir. Milletvekilliği diye bir düşüncem yoktur. Ben kendimi bu şehre addediyorum. Bu millet bize teveccüh göstermiş, yüksek bir oyla bizi seçmiş, bu süreci en güzel şekilde bu memlekete hizmet etmekle mükellef olduğumu düşünüyorum. Tabi bizim dışımızda parametreler olabilir ama ben bu şehre hizmet etmekle mükellef olduğum kanaatindeyim. Bizim hırsımız, bizim bir yerlere gitmek gibi hedefimiz yok. Bu memlekete hizmet etmek gibi bir hedefimiz var. Şimdiye kadar yaptığımız tüm hizmetler ve yapacağımız yatırımlar bu şehri daha da yükseltecektir” diyerek sözlerini noktaladı.


Sinem Hatun Davut BUSABAH Gazetesi Malatya Sanal Haber

 

İlhan içen  haber arası

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.