casino siteleri

Başkan Gürkan hep gururla anlatırdı

Özel Haber Haber Girişi : 15 Haziran 2021 23:13
Başkan Gürkan hep gururla anlatırdı
Baskan Gürkan hep gururla anlatırdı Ama artık diyemeyecek galiba

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan her toplantı ve röportajlarda kendi doneminde  Bizim Mecliste kararlar hep oybirliği ile alınır açıklamasında bulunuyordu. Büyükşehir Belediye Meclisi, Haziran Ayı toplantısında yeni tören alanın imarının değiştirilmesi hakkında CHP’li üyelerin red oyu vermesi Başkan Gürkan'ın ifadesine göre dönemi için bir ilk.

Deprem konutları

 


Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, MİAD’ın görüntülü platformdaki sohbet programında şu iddiasını paylaşmıştı:
Bizim Meclis'te kararlar hep oybirliği ile alınır.

İddiasını güçlendirmek için Battalgazi Belediye Başkanlığı dönemine işaret etti:

- Büyükşehirde 31 Mart'ta seçildim ama 4 dönemdir belediye başkanıyım. Battalgazi Belediye Başkanlığı dönemimde de Meclis kararlarımızda hep oybirliği vardır.

 

YouTube Haber arası


Başkan Gürkan başka bir röportajda ise "Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan  meclisin bir bütün olduğunu ve bununla onur ve gurur duyduğunu belirterek, "16 yıldır başkanlığım süresi içerisinde hep meclisimizde alınan kararlar oy birliğiyle çıkmıştır. Altını çizerek söylüyorum. Burada da oy birliğiyle çıktı. Bundan önceki meclisleri de kutluyorum. Aldığımız kararlar insanın içine, vicdanına sinecek kararlardır." demişti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.