casino siteleri

Başkan Gürkan'ın açıklayacağı sürpriz bu mu

Özel Haber Haber Girişi : 27 Eylül 2022 21:57
Başkan Gürkan'ın açıklayacağı sürpriz bu mu
Başkan Gürkan'ın açıklayacağı sürpriz bu mu

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan sosyal medya hesabında bir paylaşım yaparak Malatyalılara bir müjdeyi paylaşacağını duyurdu.

YouTube Haber arası

Başkan Gürkan'ın özellikle saat 22:28'de açıklaması müjdenin EXPO 2028 Fuarının  Malatya’da olacağını duyurması konuşuluyor. Başkan Gürkan'ın bunu daha önce Malatya'da bir yerel TV'de de söylemişti. Hatta EXPO 2028 tamam EXPO 2025 içinde uğraştığını dile getirmişti 

 

Başkan Gürkan sosyal medya  önce bu mesajı paylaşarak "Tüm Malatyalılar için gurur verici bir müjdeyi sizinle paylaşmamıza çok az kaldı. 

Saat 22:28’de buradan açıklayacağız. 

Daha sonra ikinci bir mesaj paylaşarak 

Bekleyin! Saat 20:28 

Malatya için müjdemizi açıklamaya 2 saat kaldı. 

22:28’i bekleyin "dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Hakan deniz 28 Eylül 2022 19:37

    Selahattin Başkan bazılarının zoruna gidiyor. İnşaallah bi dönem daha zorlarına gidecek. Belediye maaşlarını kredi ile ödemekten kurtulup, borçlarını azaltıp rahat bi duruma geçti. Ama yaranamaz. Çünkü bazılarının suyu kesildi.

  • Hakkı TURGUT 28 Eylül 2022 04:07

    Selahattin başkan Twitter’a 22.28’de açıklama yapacam dedikten sonra Malatya halkı büyük bir sevinçle başkanın istifa edeceği haberini bekledi ama ne yazık mi herkesin hayalleri suya düştü diğer sefere diye dua etmeye başladık ama o günlerde yakın inşallah