casino siteleri

Başkan Gürkan'ın oğlu Daire Başkanı oldu

Özel Haber Haber Girişi : 23 Haziran 2022 23:50
Başkan Gürkan'ın oğlu Daire Başkanı oldu
Başkan Gürkan'ın oğlu Daire Başkanı oldu

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın oğlu Ahmet Turan Gürkan,  Tarım Bakanlığının Tarım Bilgi Sisteminin yönetildiği birimin başına getirildi.

Deprem konutları

 

YouTube Haber arası

Ahmet Turan Gürkan, Tarım Reformu Genel Müdürlüğü Tarım Arazileri Yönetimi Daire Başkanlığını vekaleten yürütüyordu. İsmail Cozoğlu’nun mahkeme kararı ile bu göreve geri dönmesiyle birlikte açıkta kalan Ahmet Turan Gürkan,  Entegre İdare ve Kontrol Sistemi Daire Başkanlığına asaleten atandı. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Galip 24 Haziran 2022 22:37

    İnanın binlerce işçinin üzerinde. Ankara'ya işçiler dertlerini anlatmaya gidiyorlar. Çünkü toplu iş sözleşmesinde mağdur edilmek isteniyor işçiler.

  • Fahrettin 24 Haziran 2022 22:33

    Adam ziraat mühendisi, kendi işini yapıyor. Malatyalı insanların Ankara'da söz sahibi olması iyi bir şey. Başkaları gibi oturduğu yerden para kazanmıyor.

  • Emre 24 Haziran 2022 18:51

    Kim olsa aynısını yapar şahsım adına söylüyorum benimde elimde imkan olsa yaparım

  • Adalet 24 Haziran 2022 16:43

    Belediyelerde Çalışan Torpilli Teknik Elemanlara (Mühendis-Mimar-Tekniker) Belediye Meclisleri Aracılığı ile Kadro verirken. Torpili Olmayan Teknik Elemanlara (Mühendis-Mimar-Tekniker) Neden Kadroları Verilmiyor. Aynı işi yapmalarına rağmen biri diğerinin 2/5 ücretini alıyor.

  • Osman Büyükbulut 24 Haziran 2022 14:00

    Yorumum neden yayınlanmadı?

  • Akif 24 Haziran 2022 12:54

    Başkanım biz sizlere çok güveniyorduk, sizlere oy verirken malatyamızın çehresini değiştireceğinize inandık bundan önce oğlunuz ile ilgili arsa haberleri çıktı şu anda okuduğumuz haber şaşırtmadı. Anladık ki siz de diğerleri gibi kendi çıkarlarınız için çalışıyormuşsunuz

  • Turgut 24 Haziran 2022 11:27

    Siz bilmezsiniz selahattin başkan battalgazi belediye baskaniykende turan bey battalgazi belediyesini kurtarıyordu hem ticaret hayatı hem memurluk hayatı dolu dolu geçiyor ankarada benzinlikler daire başkanlıkları allah bizlerede böyle güzel şeyler nasip etsin

  • Muhammed yoldaş 24 Haziran 2022 10:41

    Yaşasın AKP

  • Gani 24 Haziran 2022 09:36

    Diğerleri gibi müteahhit değil ya. Adam kpss ile memur olmuş atanmış çalışıyor. Milletvekillerinin çocuklarına bakın müteahhitlik yapıyorlar, düne kadar esnaf olan biri bugün milyonluk işler yapıyor ama sesiniz çıkmıyor. Hayırlı olsun Turan bey Malatya beydağı gibi arkanda.

  • Kiremit 24 Haziran 2022 09:35

    Hiç olmazsa milletin çocuğu gibi mütahit olmamış. 1 al 5 e sat yok.

  • Osman Büyükbulut 24 Haziran 2022 09:26

    Belediyede çalışan binlerce personelin hakkını vermeyerek zor duruma düşmelerine ve insanların bu zor durumlarda psikolojilerini kaybetmelerine neden olan Selahattin Başkan, kendi oğlu için Ankara'dan çıkmadı. 2 senedir enflasyona personeli ezdirdi. Personel için kılını kıpırdatmadı. Ama iş lafa geldi mi neler neler. Bir kaç daire başkanı dışında kalan daire başkanları resmen beceriksiz. Ve kendi beceriksizliklerini örtmek için herhalde Malatya'yı ve personeli çok mükemmel gösteriyorlar.

  • Mustafa YİĞİT 24 Haziran 2022 07:54

    TECRÜBELİ İSİM GÖREVDEN ALINARAK SİYASİ REFARANSI KUVVETLİ OLDUĞU İÇİN TECRÜBESİZ İSİM ATANDI! Uzun yıllardır bu birimde çalışması ve yönettiği kuruma hakim olmasına rağmen Murat Öztürk’ün görevden alınarak, sırf babasının siyasi gücünden dolayı hiçbir tecrübesi olmayan Ahmet Turan Gürkan’ın atanması tepkilere neden oldu.

  • Malatyalı 24 Haziran 2022 07:27

    Malatya belediyesi başkan Selahattin Gürkan geldi geleli hizmet yok reklam çok lüks Yaşar her çeşit yemek yer oğlunu başkan eder personel ni perişan eder hakkını vermez

  • Turan 24 Haziran 2022 03:20

    Ahmet Turan Gürkan, Tarım Reformu Genel Müdürlüğü Tarım Arazileri Yönetimi Daire Başkanlığını vekaleten yürütüyordu. İsmail Cozoğlu’nun mahkeme kararı ile bu göreve geri dönmesiyle birlikte açıkta kalan Ahmet Turan Gürkan, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın da girişimleri ile Entegre İdare ve Kontrol Sistemi Daire Başkanlığına asaleten atandı. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın açıkta kalan oğlunun bir yerlere atamasının yapılması için bizzat Bakanlığa kadar gelerek süreci yakından takip ettiği kaydediliyor. Görevden alınan Murat Öztürk’ün ise tecrübesine rağmen arkasında siyasi bir referansı olmadığı için görevden çok rahat alındığı ifade ediliyor.

  • Babam Sağolsun 24 Haziran 2022 03:07

    Belediyedeki personelleri ekmeğe muhtaç hale getiren bir belediye başkanı oğlunu nerelere getiriyor bunun Selahattin Başkan adalet birini koltuktan yemek oğlununmu daire başkanı yapmak ne turanmış arkadaş zeka küpü maşallah BABAM SAĞOLSUN…