casino siteleri

Başkan Gürkan Makam odasını tadilata mı başladı

Özel Haber Haber Girişi : 04 Mart 2023 20:53
Başkan Gürkan Makam odasını tadilata mı başladı
Başkan Gürkan Makam odasını tadilata mı başladı


Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Makam odasını tadilata başladığı iddia ediliyor.

YouTube Haber arası

 

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremden etkilenen illerden biri olan Malatya’da ilk belirlemelere göre 154 bina yıkılırken 2 bin 977 binada ise ağır hasar oluştu. 


Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a tepki göstererek "Sizin aceleniz nedir?" Diye sordu.

 

SELAHATTİN BAŞKANIM HELE DUR HEMEN MAKAM ODANI TADİLATA BAŞLAMA ! 

Başkan Yıldırım "Başkanım hala depremler devam ediyor. Bilim insanları dikkat edin diyor. Uzmanlar uyarıyor tadilat, tamirat yapmayın diye. Sizin aceleniz nedir?  Vallahi konuklarınızı itfaiyede ağırlamanız bizim de zorumuza gidiyor ama.. Siz önce Malatya'yı bi tadil edin sonra makamı yaparsınız.." dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Salim 08 Mart 2023 08:58

    Tüm cenazelerimizi ter temiz yıkayıp en güzel şekilde kefenleyip en kaliteli hocalarımızla ve personelimizle defnediyoruz...Gözün arkada kalmasın malatya ölümdende korkma çünkü defin işlerini süper kaliteli yapan bir başkanımız var...

  • Murat13 04 Mart 2023 21:29

    Tabii başkanın rahatı her şeyden önemli (!) Yaşanan afet ile iyice halkı kendisine güveni hiç kalmadı, zaten öncesinde de o güven çok azdı, güven duygusunu yerle yeksan etti. Artık az bir süre kaldı, bundan sonra tamamen kendi rahatına yöneldi galiba