casino siteleri

Başkan Kiraz'dan Açıklama

Gündem Haber Girişi : 06 Mayıs 2021 23:40
Başkan Kiraz'dan Açıklama
Başkan Kiraz'dan Açıklama

SHOW TV’de yayınlanan ‘Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme’ programında CHP Kale İlçe Başkanı S.K  ile ilgili “tecavüz” iddiaları yer aldı. CHP İl Başkanı Enver Kiraz İlçe Başkanını görevden aldığını İlçe Başkanı Süleyman Karabulut ise istifa ettiğini açıklamıştı.

Deprem konutları

 

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz yazılı bir açıklama yaptı. Başkan Kiraz Bugün akşam saatlerinde bir TV kanalında Kale İlçe Başkanımız ile ilgili iddialar yer almıştır. İddialar üzerine olay aydınlatılıncaya kadar ilgili kişinin üyeliği dahil tüm hak ve edinimleri askıya alınmıştır.

 

Hemen belirtelim ki bu iddia ilk kez bugün televizyon yayınında dile getirilmiş olup konu hakkında bir soruşturma ya da dava olduğuna dair bilgimiz bulunmamaktadır. İlgili programda da bu yönde bir bilgiye yer verilmemiştir.

 

Ancak iddiaların niteliği dikkate alındığında, konunun mutlaka yargı organları tarafından soruşturulması gerektiği açık olup adaletin de bu şekilde tecelli edeceğine kuşku bulunmamaktadır.

Parti olarak bu konulardaki tavrımız tartışmaya yer bırakmayacak kadar nettir. Yargı mercilerince konu hakkında verilecek karar üzerine partimizce de nihai değerlendirme yapılarak gereken tüm adımlar atılacaktır.

 

YouTube Haber arası

CHP Kale İlçe Başkanı S. K. haber sitemize yaptığı açıklamada Bugün (06/05/2021) Show Tv'de yayınlanan Didem Arslan Yılmaz ile Vazgeçme isimli programda hakkımda bir genç kıza 'tecavüz' etmiş olduğum şeklinde asılsız iddialar yer almıştır, program esnasında adım açıkça söylenmiş ve fotoğrafım ekrana yansıtılmıştır. Kişilik haklarıma onuruma adı açıkça söylenerek üyesi olduğum CHP'ye alçakça saldırmıştır. Hiçbir somut delil olmadan üzerime suçlu yaftası yapıştırılmıştır. Bu iftiralara karşı hukuki yollardan gerekli cevap verilecektir. İftiralardan zarar görmemesi için üyelik ve ilçe başkanlığı görevini gururla yürüttüğüm Cumhuriyet Halk Partisinden derhal istifa ettim.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.