casino siteleri

Başkan Kiraz istifa mı ediyor

Özel Haber Haber Girişi : 22 Kasım 2022 21:02
Başkan Kiraz istifa mı ediyor
Başkan Kiraz istifa mı ediyor


Cumhuriyet Halk Partisi seçim takvimi gereğince Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ile Genel Sekreter Selin Sayek Böke imzasıyla milletvekili aday adayı olmak isteyen il ve ilçe başkanlarına istifa çağrısı yaptı. CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz 'ın kesin istifa edeceği Milletvekili adayı olacağı konuşuluyor.

YouTube Haber arası

 

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba Ankara yada İstanbul'da aday olacağı CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz 'ın da Malatya'da aday olacağı konuşuluyor.

 

Halk TV'de yer alan habere göre; İYİ Parti'den milletvekili olmak isteyen 16 il başkanı görevinden ayrılmasının ardından CHP de harekete geçti. CHP Merkez Yönetim Kurulu, 21 Kasım tarihli kararı uyarınca il ve ilçe başkanlarına çağrı yaptı.

 

VEKİL ADAYI OLMAK İSTEYENLERE İSTİFA ÇAĞRISI

Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ile Genel Sekreter Selin Sayek Böke imzası taşıyan metinle; milletvekili aday adayı olmak isteyenlerin 5 Aralık ile 26 Aralık arasında görevlerinden istifa etmeleri gerektiği duyuruldu. Belirlenen sürede aday adaylığı için il başkanları, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, ilçe yönetim kurulu üyeleri, belde başkanları ve belde yönetim kurulu üyelerinin istifasını sunmaları istendi.

 

İstifa edenlerin yerine ise parti örgütü ve örgüt yönetimlerinden sorumlu genel başkan yardımcılarının bilgisi olmadan herhangi bir seçim ya da atama yapılmayacağı bilgisi paylaşıldı.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Deniz 23 Kasım 2022 08:21

    İl başkanıyken ne yaptı ki şimdi ne yapsın. Üstelik birinci sıra. 2009 dan beri parti üyesi olan biri olarak diyorum ki oy vermem. Ayrımcı bi il başkanı ayrımcı bi vekil. Oy moy vermem. İttifakın diğer partilerine oy veririm.