casino siteleri

Başkan Kutlu AK Parti İslahiye Kadın Kollarını ağırladı

Bölge Haber Girişi : 27 Aralık 2017 16:12
Başkan Kutlu AK Parti İslahiye Kadın Kollarını ağırladı
Adıyaman Belediye Başkanı
Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu ve eşi Fulya Kutlu, AK Parti İslahiye Kadın Kolları Başkanı Fethiye Erdoğan ve yönetimini ağırladı.

Çeşitli ziyaretlerde bulunmak amacıyla Adıyaman’a gelen AK Parti Gaziantep İslahiye Kadın Kolları Başkanı Fethiye Erdoğan ile yönetim kurulu üyelerini ağırlayan Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu ve eşi Fulya Kutlu, misafirleriyle yakından ilgilendi. Adıyaman Belediyesinin kadınlara yönelik yaptığı çalışmaları yerinde gören AK Parti İslahiye Kadın Kolları yöneticileri, akşam Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu ve eşi Fulya Kutlu’nun ev sahipliğini yaptığı programa katıldı. Keleş Konağında gerçekleşen programda, Adıyaman Belediyesi Harfane Grubunun seslendirdiği birbirinden güzel türkülere eşlik eden heyet, misafirperverliğinden dolayı Belediye Başkanı Kutlu’ya ve eşine teşekkür etti.

Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Adıyaman’ın güzelliklerini ve misafirperverliğini görmek isteyen herkese kapılarının açık olduğunu söyledi.