casino siteleri

Başkan Özkan ilk defa konuştu

Siyaset Haber Girişi : 22 Şubat 2021 23:11
Başkan Özkan ilk defa konuştu
Başkan Özkan ilk defa konuştu

Darende belediye başkanı İsa Özkan belediye binası önünde görev kısıtlamasına yönelik bilgilendirme açıklaması gerçekleştirdi.

Deprem konutları

 

 Özkan açıklamasında; "değerli hemşerilerim burada toplanma sebebimiz 2011 yılında devem eden bir dava vardı. Kamuoyunda da kirli bilgiler var. Ben olayın gerçeğini hemşerilerimle paylaşayım ki, kamuoyunda kirli algıları bitirmiş olalım diye düşündüm. Kıymetli hemşerilerim, 2011 yılında bir lokantada gaz sıkışmasından dolayı patlama meydana geldi. Çok şükür bu patlamada can kaybı yoktu maddi hasarlı bir patlamaydı. Bu patlamanın benimle uzaktan yakından bir alakası yok. Belediye bir aylık geçici ruhsat verir. Bu süre dolduğunda lokantada bir kaç eksik tespit edilir ve belediye ekiplerimiz bu eksiklerin giderilmesini söylerler. Lokanta sahibi bana geldi. "Başkanım bana iki gün müsaade et taşımalı okullara da yemek veriyorum öğrencilerimiz mağdur olmasın bu eksikleri tamamlayalım" dedi.

 

YouTube Haber arası

Bu arada ben Ankara'ya gitmiştim ve bir gün sonra patlama meydana geliyor. Suçun tamamı belediye başkanı, lokanta sahibi ve gaz firmasına kesiliyor. Kaymakamlık taşımalı öğrenciler için yemek ihalesi yapmış, lokanta sahibinin tüm evrakları tamam. Ben belediye başkanı olarak her şeyini de takip edemem. ama her şeye rağmen adalete saygımız sonsuzdur. Devletin kestiği parmak acımaz. 7 ay 15 günlük süreçte meclis üyesi arkadaşlarımız belediyemizi idare edecekler. Sizlere verdiğimiz sözleri tamamıyla yerine getireceğiz. Meselenin de özü bu.  Sizleri mahcup edecek yanlış bir şey olmadı. İdarecilikte bu tür kazalar olur.  Vermiş olduğunuz desteklerden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.  Hepinizden Allah razı olsun" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.