casino siteleri

Başkan Yıldırım'dan Başkan Gürkan'a tepki ve tavsiye İmamoğlu'nu değil Erdoğan'ı örnek al

Özel Haber Haber Girişi : 03 Haziran 2022 20:08
Başkan Yıldırım'dan Başkan Gürkan'a tepki ve tavsiye   İmamoğlu'nu değil Erdoğan'ı örnek al
Başkan Yıldırım'dan Başkan Gürkan'a tepki ve tavsiye İmamoğlu'nu değil Erdoğan'ı örnek al


Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım Malatya Büyükşehir Belediyesi son zamanlarda bir gece ansızın zam operasyonları yapıyor. Suya yüzde 30 ulaşıma yüzde 30 zam yapılırken Malatya halkına haber verilmiyor. Ancak bir çeşme açılışını, bir kaç kilometrelik yolu ulusal kanallarda şov yaparak yayınlıyor diyerek tepki gösterdi.

Deprem konutları


Başkan Bilal Yıldırım Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a tavsiyede bulunarak Ekrem İmamoğlu'nu örnek alıyor ise bizce yanlış kişiyi örnek alıyor. Eğer örnek alacaksa 94 yılında İstanbul'un Refah Parti'li Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı, örnek alsın dedi.

 

Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım'ın sosyal medyada açıklaması 

 

BİR ÇEŞME YAPTIM HERKES DUYSUN, HER AY ZAM YAPARIM KİMSE DUYMASIN !

 

Malatya Büyükşehir Belediyesi son zamanlarda bir gece ansızın zam operasyonları yapıyor. Suya yüzde 30 ulaşıma yüzde 30 zam yapılırken Malatya halkına haber verilmiyor. Ancak bir çeşme açılışını, bir kaç kilometrelik yolu ulusal kanallarda şov yaparak yayınlıyor. Daha kendi belediye personeline bile hak ettiği maaşı vermeyen belediye çeşme ile övünüyor. Her ay düzenli olarak Malatya Büyükşehir Belediyesi suya yüzde 5 zam yapıyor. 

 

Malatya Büyükşehir Belediyesi eğer Ekrem İmamoğlu'nu örnek alıyor ise bizce yanlış kişiyi örnek alıyor. Eğer örnek alacaksa 94 yılında İstanbul'un Refah Parti'li Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı, Ankara'nın Refah Parti'li Melih Gökçek'i, Kocaeli'nin Başkanı Tahir Büyükakın'ı, Ağrı'nın Savcı Sayan'ını örnek alın. Her ay düzenli zam yapıyorsunuz. Milletin yanında olmanız gereken bu zamanlarda siz de milletin omzuna yük koyuyorsunuz. Para yok demeyin, ulusal kanallara milyonlar verdiğinizi biliyoruz.

YouTube Haber arası

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.