casino siteleri

Başkan Yıldırım'dan Belediyelere Tepki

Gündem Haber Girişi : 17 Aralık 2021 11:41
Başkan Yıldırım'dan Belediyelere Tepki
NEDİR BU ŞATAFAT DESENİZE

Ülke olarak ekonomik bir darboğazdan geçilen bu süreçte Malatya’da milyonlarca lira harcanarak gerçekleştirilen film festivaline katılan yerel yöneticilere sitem eden Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Bilal Yıldırım, “Açılışta kırmızı halılar kapanışta kırmızı halılar, millet fakru zaruret içindeyken keyfe keder festivaller yapmak yanlıştır desenize” dedi. 

YouTube Haber arası

 


Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım, Türkiye’nin geçmiş olduğu kritik ekonomik süreçte millete karşı sorumluluklarını yerine getirmeyen yerel idarecilere tepki gösterdi. Bu zor dönemde millet için seferber olmak yerine millete sırtını dönenlere karşı susmayacaklarını ifade eden Başkan Yıldırım, “7'den 70'e hepimizin bildiği üzere ülkemiz çok zor bir ekonomik durumdan geçiyor. Buna ister yönetimde başarısızlıklar deyin ister dış güçlerin operasyonları deyin isterseniz başka bir şey deyin ama bu gerçeği artık görmemiz ve buna çözüm bulmamız gerekiyor. Bizler Yeniden Refah Partili Milli Görüşçüler olarak Erbakan Hocamızın bize emanet ettiği bu milletin menfaatleri için vallahi de billahi de susmayacağız. Bu milletin rahatı, refahı, huzur ve selameti için birilerinin huzurunu kaçırmak gerekiyorsa bunu çekinmeden yapacağız” ifadelerine yer verdi.

 

 

“BELEDİYE BAŞKANLARININ KEYİFLERİNE DİYECEK YOK”

“Allah aşkına soruyorum sizlere ekonomik kriz "çatkapı" değil de göstere göstere gelirken belediye başkanlarının keyiflerine diyecek yok” diyen Yıldırım, “Sözde Muhafazakâr Demokrat, geçmişte darül harp deyip Cuma namazı kılmak haram diyenler şimdi sazlı sözlü kadınlı erkekli toplantılarda gençlere nutuklar çekiyor. Kendi çocukları şartsız şurtsuz devlet ve belediye kademelerine işe alınırken gençlere okuyun kendinizi geliştirin diyenler bu ekonomik sıkıntılar içinde nasıl oluyor da festival festival gezebiliyorlar?” şeklinde konuştu.

“NEDİR BU ŞATAFAT DESENİZE!”

Film festivaline harcanan paraların halkın parası olduğunu ifade eden Yıldırım, festivalde boy gösteren yerel yöneticilere tepkisini şöyle dile getirdi:
“Siz sıcacık evinizde akşam bal böreğinizi yerken, hazırlamış olduğunuz konuşma metinlerinizi gerçekten çat kapı gidip, Melekbaba Mahallesinde yakacağı olmadığı için giysilerini yakan yetim bir ailenin evinde yapsanıza!
Dün radikal İslam naraları atarken bugün faize milyonları verirken faiz haramdır desenize! 
İlçe belediye başkanlarının koruma ordusu, kameramanlar fotoğrafçılar, not defteri taşıyanları var, kime neye özeniyorsunuz? Nedir bu Şatafat desenize!
Şehit haberleri gelirken, festivalden bir gün önce 3 şehidimize ağlarken yahu ayıptır, şehitlere hürmetsizliktir deyip tepki göstermeliyiz desenize!
Dün yiyiniz içiniz ancak israf etmeyiniz ayetini dillerinizde pelesenk etmişken bugün reklamlara, sinemaya, kendi egolarınıza harcadığınız onlarca para için israf haramdır desenize!
Açılışta kırmızı halılar kapanışta kırmızı halılar, millet fakru zaruret içindeyken keyfe keder festivaller yapmak yanlıştır desenize!
Haydi o kadar yiğit ve mertsiniz kendi adamlarınıza önceden haber verip gittiğiniz ev ziyaretleri yerine sıradan bir vatandaşın evine çat kapı gitsenize!
Esnaf kan ağlarken, 90'lı yılların stokçuları meydana çıkmışken, esnaf odası başkanı sizlere çağrıda bulunurken siz de çıkıp esnafın yanındayız desenize! 
Kırmızı halılar üzerinde boy boy resimler verirken, festivallere belediye kasasından milyonlar aktarırken, kırmızı domatese, salçaya, bir parça ete, sıvı yağa hasret kalmış yetimlerin yanında olup birazcık utansanıza! 
Daha geçtiğimiz günlerde sizler film festivali açılışında cafcaflı sözler ederken canlı yayında intihar eden Hekimhanlı kardeşimize neden sahip çıkmadık diye üzülsenize”

“SIRTINIZDA AKREP VAR BU SİZE ZARAR VERECEK DİYORUZ”

Ajitasyon veya fakir edebiyatı yapmadıklarını sadece burada sokağın çığlığını haykırdıklarının da altını çizen Başkan Yıldırım, “Biz daha 14-15 yaşında akşam vakti evinde ders çalışması gerekirken ayağından rahatsız annesi ile kâğıt toplamaya çıkan yavrumuz için haykırıyoruz. Yok mudur sizde az buçuk Vicdan? Yok mudur sizde ya milyonlarca lirayı nasıl olur da festivale veririz diyecek İzan? Bakınız biz sizleri vallahi de billahi de iyiliğiz için sadece uyarıyoruz. Müslüman Müslümanın iyiliğini düşünür. Sırtınızda akrep var bu size zarar verecek diyoruz. Kötülük etmiyoruz, iyilik ediyoruz. İnşallah bu uyarılarımızı dikkate alırsınız. Yoksa bu millet bunları asla unutmayacak” diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Aaah ah! 19 Aralık 2021 00:34

    Acı da olsa gerçekleri söyleyin demiş. Tebrik ediyorum bı delikanlıyı. Mert konuşmuş. Yıldırım etkisi yapar mı vicdansızlarda bilmem. Seni susturmak isteyenler olursa da karşılığında ne olursa olsun susma ve prim verme.