casino siteleri

Başkan Yıldırım'dan Sert Tepki

Siyaset Haber Girişi : 03 Kasım 2021 23:04
Başkan Yıldırım'dan Sert Tepki
Başkan Yıldırım'dan Sert Tepki Flim festivali için 3 MİLYON 265 BİN TL harcanacak


Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım, sosyal medyada açıklama yaparak Film Festivalina karşı olduğunu söyledi. 

YouTube Haber arası

 

FİLM FESTİVALİNE KARŞIYIZ ! 

 

Başkan Yıldırım Soğukların kendini gösterdiği bu zamanlarda yine çoğu Malatyalı hemşehrimiz kışı nasıl geçireceklerini kara kara düşünmeye başladı. Market fiyatları ortada, yakacak-giyecek fiyatları cep yakarken sanki hiç böyle problemler yokmuş gibi yine bir Film Festivali yapılıyor. Daha reklam ihalesi yapılmadan festival için harcanacak resmi rakam; 3 MİLYON 265 BİN TL ! El insaf, el vicdan siz Malatya'da yaşamıyor musunuz? Bu halkın çektiği sıkıntıları görmüyor musunuz? Bu parayı nasıl olur da buraya gömersiniz? Festivali yapmasanız ne olur ? Neyimiz eksik kalır? Hani nerede kaldı sizin Tasarrufunuz? Vallahi de billahi de evinde yakacak odunu olmayan biçare insanlar var. Tenceresi yardımlarla kaynayan insanlarımız var. Bırakın artık şu israfı !

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.