casino siteleri

Başkan Yıldırım’dan Tepki

Siyaset Düzenleme Tarihi : 08 Eylül 2020 23:50 Haber Girişi : 08 Eylül 2020 23:54
Başkan Yıldırım’dan Tepki
Kemal Sunal'ın Dediği Gibi AĞAM BİZİMLE EĞLENİR "

 

Deprem konutları

Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım yazılı basın açıklaması yaparak Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a tepki gösterdi.

 

 

Başkan Yıldırım Hemşehrimiz Rahmetli Kemal Sunal'ın Dediği Gibi; " AĞAM BİZİMLE EĞLENİR " diyerek Başkan Gürkan’ın Zabıta Amirliği Kuruluş yıldönümü nedeniyle konser düzenlenmesine Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu ? diye sordu.

 

 

Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım’ın Basın Açıklaması

 

 

Korona virüs yayılımı için ya tedbirsizlik deyin ya duyarsızlık deyin ya da kader-i ilahi deyin bu virüs artık hayatımızın gerçeği. 

 

 

Evet, tedbirler bir yere kadar ancak tedbirsizlik kabul edilemez. Birey tedbirsiz olabilir ancak bireyi ve toplumları ister halkın iradesiyle başa gelen ister atama ile gelenler için tedbirsizlik olamaz. Eğer bir toplumda akil kişiler, yönetici kişiler bir işi yanlış yapıyorsa o işi halka doğrusunu yapın diyemez. Bu doğrultuda Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin halkı virüse karşı dışarıya 15 gün boyunca çıkmama noktasında uyarırken aynı zamanda konserler, kongreler düzenlemeleri belediyenin tutarsızlığını göstermektedir. Son bir ayda ilimizdeki virüs artışına binaen bu organizasyonları doğru bulamadığımızı ifade etmek istiyoruz. 

 

 

Gel gelelim Malatya büyükşehir belediyesine. Geçtiğimiz günlerde halka gerekmedikçe sokağa çıkma noktasında mesaj atılıp, camii hoparlörlerinden telkinler yapılırken aynı anda Zabıta Amirliği Kuruluş yıldönümü nedeniyle konserler düzenleniyor. 

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu ?

 

 

Ya belediye birimleri arasında bir koordinasyon problemi mi var acaba ? Birim dışarı çıkmayın mesajı atarken diğer birim ise konser düzenliyor. Bunları söylememizdeki tek ve yegane amaç bu halkın iyiliğidir. Bu dönemde siyaset olmaz bu siyaset değildir. Bizi başkalarıyla karıştırma bahtsızlığına düşenler başarılı bir iktidar süreci geçiremez. Biz muhalefetiz ama biz çamur at izi kalsın muhalefeti değiliz.

 

 

Bu doğrultuda lütfen her gün vakaların ve ölümlerin yaşandığı ilimizde yöneticilerimiz, idarecilerimiz dikkatli adımlar atarak bu virüs illeti sürecini güzel ve en az kayıpla atlatılması temennisindeyiz. Toplu organizasyonları ertrleyelim , siyasi kongreleri erteleyelim.  Bu vesile ile virüsten dolayı vefat edenlere Allah'tan rahmet ve virüsten dolayı karantinada olanlara acil şifalar niyaz ederiz.

YouTube Haber arası

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Çalışan 10 Eylül 2020 00:08

    Ikiside degil en alt basamakta,en az maas alan zurnanin son deligiyim.ben sadece kendi fikrimi beyan ettim.birileriyle polemiğe girmek için değil.muhatabim değilsiniz.ortada abartikacak bişey yok.asiri bir insan kalabalığı olur tamam kurallara uyulmaz tamam.yine söylüyorum en ufak bir fire yoktu.sayin başkan bisey yapar yaranamaz,bisey yapmaz yine yaranamaz.meyve veren ağaç taslanirmis :)

  • Çalışan nicke çok güldüm. 09 Eylül 2020 21:07

    Çalışan nick ile yazan 3-5 kişi katılmış demiş. Resmî görmedin mi yoksa resme rağmen yalandan çekinmedin mi? Neredeyse yoksa sen Selahattin Gürkan mısın dicem. Bu profesyonellikte yalan söyleyebilen ya Selattün Gürkan yada yağdanlığı olan yeteneksiz çapsız adamlarıdır

  • Çalışan 09 Eylül 2020 18:48

    Ya allah aşkına başka bi derdiniz kalmadimi sizin.konseri baştan sona kadar canlı olarak izledim.en ufak fire yoktu.mesafeli maskeli bir etkinlik.kayisi festivali gibi halka açık olsa tamam amenna ama sadece 3 5 personelin katıldığı bir etkinlikti cok abartılıyor bence.selametle..

  • RüStEm44 09 Eylül 2020 17:49

    belediye kendi çalıp oynuyor. boşa israf ediyor coh mu lazım gardaş... millet virüsten kırılii bunlar konser yapiii. de birde benden oy isteyecek. vallahi vermeyecem, verdirmeyecem. ağzına sağlık bilal başkan seni tanımıyordum ama bu haberle tanıdım. böyle devam et yanlışları söyle gardaş sonuna kadar arkanda olurumm

  • Selo 09 Eylül 2020 17:07

    Bu egoyla adam nasıl evde otursun nasıl mesafeye dikkat etsin. Bizim başkan trump'a rakip

  • Adnan 09 Eylül 2020 15:34

    İç işleri başkanlığı na yazin burası çözüm olmaz yaz oku geç

  • Özer 09 Eylül 2020 11:34

    Tebrikler Bilal Başkan. 10 numara tespit. Faydalı muhalefet. hakikaten malatyada muhalefet partisi sanki yokmuş gibiydi. Halkı denetleyecek zabıtaya gece düzenleyen belediye başkanı derhal istifa etmelidr.

  • EVDE KAL 09 Eylül 2020 09:27

    Çok doğru.Zabıta gününde de konser olmasaymış.

  • Salih Zeki 09 Eylül 2020 01:01

    Su borcundan dolayı kesintileri bir süre daha yapmasın belediye insanlar zaten zor durumda. Salgın da devam ediyor zaten. Lütfen girişimde bulunun.

  • MALATYALI 09 Eylül 2020 00:10

    Başkan iyi güzel söylüyorsun maalesef biz paraları yediklerini göre göre , yolsuzluk yaptıklarını bile bile ,faiz ve borç batakların da olduklarının farkındayız onun için REYimizi yeniden onlara vericez...