casino siteleri

Belediye Başkan Vekili kansere yenik düştü

HABERDE İNSAN Haber Girişi : 31 Mart 2022 17:10
Belediye Başkan Vekili kansere yenik düştü

Malatya´nın Arapgir Belediyesi Başkan Vekili, aynı zamanda Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi olan Hüseyin Akşahin, bir süre önce yakalanmış olduğu kanser hastalığı nedeniyle vefat etti.
Arapgir İlçesi Suceyin Köyü´nde 1961 yılında doğan Hüseyin Akşahin, Arapgir Belediye Başkan Vekili ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği görevini yürütürken prostat kanseri tedavisi görüyordu.
Hüseyin Akşahin daha önce Arapgir Suceyin Köyü´nde Muhtarlık, Cumhuriyet Halk Partisi´nde il genel meclis üyeliği ve ilçe başkanlığı gibi görevlerde bulunmuştu. Akşahin aynı zamanda Arapgir´de fotoğraf esnaflığı yapıyordu.
Hüseyin Akşahin 1 Nisan Cuma günü Cuma Namazı´na müteakip Arapgir Merkez´inde kılınacak cenaze namazının ardından kendi köyü olan Suceyin´de defin edilecek.
Başkan Cömertoğlu´ndan baş sağlığı mesajı
Bu arada, Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu da sosyal medyasında yaptığı açıklamada, "Arapgir Belediyesi Meclis Üyemiz Hüseyin Akşahin´in vefat haberini büyük üzüntü ile öğrendim. Kendisine Cenab-ı Hak´tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum" ifadelerine yer verdi.

YouTube Haber arası

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.