Belediye Başkanı Çakır’dan huzurevi sakinlerine tekne gezisi jesti

Malatya Haber Girişi : 28 Eylül 2017 17:54
Belediye Başkanı Çakır’dan huzurevi sakinlerine tekne gezisi jesti
Malatya Büyükşehir Beledi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, huzurevinde kalan yaşlılara Karakaya Baraj gölü üzerinde tekne gezisi ile unutamayacakları bir gün yaşattı.

Tekne Gezisine, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Rasim Bulut, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu, Daire Başkanları, bazı birim müdürleri, muhtarlar ile huzurevinde kalan yaşlılar katıldı.

Huzurevinde kalan yaşlılarla farklı bir mekanda bir araya gelmek, yaşlılarla güzel bir gün geçirmek amacıyla böyle bir programı organize ettiklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Özel günlerde, bayramlarda sizleri ziyaret etmeye gayret gösteriyoruz. Bu buluşmamızda ise Karakaya Baraj Gölü üzerinde tekne gezisi ile sizlerin daha güzel bir gün geçirmenizi arzu ettik. Davetimize katılan bütün büyüklerimize teşekkür ediyorum. Malatya’mızın gezilip görülecek çok güzel yerleri var. Zaman zaman farklı programlarla ilçelerimizi ziyaret ediyoruz. Her ilçemizin kendine has kendine özgü güzellikleri, tarihi ve kültürü var. Karakaya Baraj Gölümüzde bu güzelliklerimizden biri. Karakaya Baraj Gölü ile merkezin bağını güçlendirmek için yol çalışmalarımız devam ediyor. Sahil yolunun yapılması, rekreasyon ve piknik alanlarının yapılması gibi projelerimiz var. Bu çalışmalarımızla Malatya’nın doğal güzelliğine daha fazla güzellik katmayı ve Karakaya Baraj Gölünden daha fazla istifade edilmesini amaçlıyoruz” şeklinde konuştu.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Rasim Bulut ise, “Büyükşehir Belediye Başkanımıza Huzurevinde kalan yaşlılarımıza bu imkanı tanıdıkları için çok teşekkür ediyorum. Yaşlılarımızın Başkanımızın bayram ziyaretinde bazı talepleri olmuştu. Başkanımız da yaşlılarımızı kırmayarak bu güzel organizasyonu düzenlediler. Yaşlılarımız çok memnun” diye konuştu.

Düzenlenen tekne gezisinden duydukları memnuniyeti dile getiren yaşlılar ise, Büyükşehir Belediye Başkanı’na böyle güzel bir imkanı kendilerine tanıdığı için teşekkür ettiler.

Sanal Instagram haber içi