casino siteleri

“BELİRSİZLİĞİN ORTADAN KALKMASI MİLLETE DÜŞÜYOR”

Malatya Haber Girişi : 14 Ekim 2015 20:31
 “BELİRSİZLİĞİN ORTADAN KALKMASI MİLLETE DÜŞÜYOR”
AK Parti Malatya Milletv

AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci, seçim çalışmaları kapsamında Akçadağ ilçesi ile mahallelerini ziyaret etti. AK Parti Akçadağ İlçe teşkilatıyla da bir araya gelen Tüfenkci, hem destek istedi hem de kendisine iletilen sorun ve istekleri dinledi. 
Türkiye'nin sıkıntılı bir süreçten geçtiğini kaydeden Tüfenkci, "Türkiye sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Türkiye'nin huzuruna kast etmeye çalışan dahili ve harici şer odakları var. Bunlar özellikle bir takım provokasyonlarla devlet ile milleti karşı karşıya getirmenin hesabı içerisindeler. Ankara'da meydana gelen terör saldırısında 97 canımızı kaybettik. Hayatlarını kaybeden kardeşlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Acıları hepimizin, Türkiye'nin acısıdır. Orada yapılan saldırı bütün Türkiye'ye, milletimize yapılmış bir saldırıdır. Hiç günahı olmayan gencecik insanlarında orada hayatlarını kaybetmeleri elbette ki çok üzücü. Bizlerin oradaki terör saldırısında, terörün amacına hizmet etmeyecek duruşu sergilememiz lazım. Daha ilk günden devleti suçlayan, birilerini katil ilan edenlerin esasında ben eminim ki, zaman geçtikçe vicdanlarındaki rahatsızlıkta ortaya çıkacaktır. Faillerin mutlaka ortaya çıkartılması gerekiyor. Buda yetmez, arkasındaki güç ilişkilerinin de ortaya çıkartılması gerekiyor" dedi.
"1 KASIM MEMLEKET MESELESİ"
1 Kasım seçimlerinin parti meselesi değil, memleket meselesi olduğunu ifade eden Tüfenkci, "7 Haziran'da ortaya çıkan tablo, Türkiye'de hiçbir partiyi tek başına iktidara getiremedi. Maalesef koalisyonda oluşmadı. Gönül istiyordu ki, 2 yıllık süreyle bir koalisyon olsun. Kim ne derse desin bunun için AK Parti çok ciddi çalıştı. Ama ilk geceden 'hayır' diyenler, son günde de 'hayır' dediler. Belki de ülkenin hepsinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğu günde dahi terörü konuşmak için davet edilenlerin 'hayır' dediğini gördüğümüz bir Türkiye'de yaşıyoruz. Endişemiz o ki, 1 Kasım'da da böyle bir tablo ortaya çıkarsa, bu insanlar nasıl bir araya gelecek? Türkiye'nin geleceğiyle ilgili belirsizliğin ortadan kalkması da, yine görünen o ki millete düşüyor. Millet, 1 Kasım'da tercihini istikrardan yana yaparsa, tercihini birlik ve beraberlikten yana yaparsa, tercihini huzur ve kardeşlikten yana yaparsa, inşallah umut ediyoruz ki, Türkiye'nin toplumsal barışının sağlanması noktasında çok daha iyi yerlere gelmiş oluruz. 1 Kasım, şu veya bu partinin meselesi değil, 1 Kasım esasında memlekete meselesi. 1 Kasım, memleketin bekasıyla ilgili bir mesele. Memleketin geleceği açısından bu seçim büyük önem taşıyor" diye konuştu.

Deprem konutları