Ben Malatya için savaşırım

Siyaset Haber Girişi : 02 Mayıs 2023 22:18
Ben Malatya için savaşırım
Ben Malatya için savaşırım

 

Sanal Instagram haber içi

İYİ Parti Malatya Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez “Ben Malatya için savaşırım” dedi.

 

İYİ Parti İl ve İlçe Başkanlarıyla beraber merkezde esnaf ve vatandaşlar ile bir araya gelen İYİ Parti Malatya Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez, günü yetmediği için hak ettiği halde emekli olamayan EYT mağdurlarına ilişkin olarak “Sorunun çözümü İYİ Parti iktidarında” dedi.

 

İYİ Parti Malatya Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez, EYT mağdurlarına ilişkin olarak “Bankalardan verilecek kredi ile emekliliği sağlayacağız. Vatandaşımız emekli olduktan sonra zaten maaşı ile krediyi ödeyebilecektir” şeklinde konuştu.

 

“Ben Malatya İçin Savaşırım”

 

Malatya için savaşacağını söyleyen Göçmez, “Sen hizmet etmek istersen iş kolay, niyetin varsa iş yapmaya o iş kolay. Yok, niyetin geçiştirmekse şurada 3 fotoğraf çektireyim ise o iş olmaz.  Benden kendi adına bir şey istesen o iş için söz veremem ama Malatya için savaşırım. Ben Malatya için baca, kapı kırabilirim. Yıkılan binaların yerine yenisini yaptırabilirim, ücret aldırmadan evleri dükkânları teslim ettirebilirim. 11 vilayette insanlar dükkân bulamıyor, ev bulamıyor, teşvik alamıyor. Kayısıya destek yok ama pamuğa, fındığa var.” dedi.

 

“Vekillerin Cenaze Namazını Kıldık”

 

Göçmez’in konuşması esnasında bir vatandaş ” Vekillerin cenaze namazını kıldık. Yüzde 90 aldığı yerden yüzde 50 dahi alamaz” şeklinde konuştu.

 

“Benim Meselem Malatya”

 

İlhan içen  haber arası

“Benim meselem Malatya” diyen İYİ Parti Malatya Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez, “Birinci önceliğimiz Malatya yıkılan evlerinizin yerine yenisini yapıp teslim etmek bizim savaşımız olacak. Çadırda konteynerda ne kadar yaşayabilirsiniz? 90 gün geçmiş halen yıkım devam ediyor. Bizim devletimizi çok güçlü yeter ki liyakatli insanlar güçlü insanlar başa geçsin.” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.