casino siteleri

Bentli'ye operasyon

Gündem Haber Girişi : 20 Eylül 2022 17:18
Bentli'ye operasyon
Yeni Rektör Bentli'ye operasyon

Bentli’ye operasyon çektiler, başaramadılar!

YouTube Haber arası

 

 Turgut Özal Üniversitesi’nin çiçeği burnunda Rektörü Prof.Dr.Recep Bentli,göreve başlar başlamaz üniversite envanterinin çıkarılması talimatını verdi.

 Envanter için görevlendirildiği Daire Başkan’ı Rektör Bentli’nin haberi olmadan eski rektör Aysun Bay Karabulut’un konutuna giderek envanter sayımını gerçekleştirmek istemesi hareketliliğe sebebiyet verdi.

 

 

Konu kendisine iletilir iletilmez Daire Başkanıyla ilgili soruşturma açtığı öğrenilen Bentli’nin, Üniversitemiz bu gibi münferit hadiselerle değil de bilimsel ve akademik çalışmalarla anılan bir üniversite olarak anılmalı, bu amaçla çalışmalar gerçekleştiriyoruz dediği ifade edildi.

Olay sonrası il dışında olduğu söylenen eski rektör Aysun Bay Karabulut,ilk uçakla Malatya’ya döndü ve suç duyurusunda bulunacağını ifade etti.

Turgut Özal Üniversitesine ve Rektör’ü Prof Dr.Recep Bentli’ye yapılmak istenen operasyonu kim ya da kimlerin çektiği kamuoyu tarafından merak edilirken, operasyonun başarısızlıkla sonuçlandığı gözlemlendi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.