casino siteleri

Bisikletiyle dünya turuna çıkan Alman Sivas´a ulaştı

HABERDE İNSAN Haber Girişi : 04 Haziran 2023 10:36
Bisikletiyle dünya turuna çıkan Alman Sivas´a ulaştı
Almanya´dan yaklaşık 3 ay önce bisikletle dünya turu yapmak için yola çıkan 57 yaşındaki Peter Richter Sivas´a geldiAlmanya´nın Nü
Almanya´dan yaklaşık 3 ay önce bisikletle dünya turu yapmak için yola çıkan 57 yaşındaki Peter Richter Sivas´a geldi
Almanya´nın Nürnberg şehrinden yaklaşık 3 ay önce bisikletiyle dünya turu yapmak için ayrılan 57 yaşındaki Peter Richter, Sivas´a geldi. 3 aylık süre zarfında 4 bin 200 kilometre mesafe kat eden Richter, arazi yapısından kaynaklı olarak Sivas´ta zorlandığını ifade etti.

"Üç ayda yaklaşık 4 bin 200 kilometre yol yaptım"
Konya, Nevşehir ve Kayseri´den sonra Sivas´a gelen Peter Richter, Sivas´a geldi. 3 aylık süre zarfında birçok ülkeyi gördüğünü ifade eden Richter, "Bugün Kangal´dan geldim, Elazığ´a gidiyorum, sonra Van ve Gürcistan´a gideceğim. Üç ayda yaklaşık 4 bin 200 kilometre yol yaptım. Yolculuğum 2 yıl sürecek. Henüz dünyayı görmedim amacım bisikletim ile dünyayı görmek" dedi.

"Amacım dünyayı görmek"
Sivas´ın Kangal ilçesinde konakladığını ifade eden Peter Richter, "Sivas güzel ama çok dağlık. Bisikletimde çok fazla eşyam var. Ama kışa hazırlanmam lazım, kışın Hindistan´da olacağım. Amacım dünyayı görmek, insanlarla konuşmak, tanışmak, ufkumu genişletmek" dedi.