casino siteleri

Biz Gönüller inşa ettik

Siyaset Haber Girişi : 02 Şubat 2023 22:19
Biz Gönüller inşa ettik
AK Parti Yeşilyurt İlçe Tanıtım ve Medya Başkanlığı tarafından, 'İstişare ve Değerlendirme Toplantısı' gerçekleştirildi.

AK Parti Yeşilyurt İlçe Tanıtım ve Medya Başkanlığı tarafından, ‘İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’ gerçekleştirildi.

Deprem konutları

 

 AK Parti Malatya Yeşilyurt İlçe Başkanı Av. Muhammed Emin Yalçınkaya, 'Yeşilyurt büyük bir aile, Yeşilyurt güçlü bir aile, Yeşilyurt gerçekten samimi bir aile, bugüne kadar hep örnek oldu. Biz daha önceki dönemlerde söylüyorduk, diyorduk ki, 'Yeşilyurt hem bir okul hem bir ekol, bu okulda hepimizin kendine göre öğrendiğimiz şeyler var' dedi.

 

Toplantıya, AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Av. Muhammed Emin Yalçınkaya, AK Parti Yeşilyurt İlçe Kadın Kolları Başkanı Esin Tanrıverdi, 3 Kademe Tanıtım ve Medya Başkanları ve 3 Kademe Tanıtım ve Medya komisyonu üyeleri katıldı.

 

AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Av. Muhammed Yalçınkaya, “Yeşilyurt büyük bir aile, Yeşilyurt güçlü bir aile, Yeşilyurt gerçekten samimi bir aile, bugüne kadar hep örnek oldu. Biz daha önceki dönemlerde söylüyorduk; diyorduk ki ‘Yeşilyurt hem bir okul hem bir ekol, bu okulda hepimizin kendine göre öğrendiğimiz şeyler var.’ AK Parti ilk kurulduğunda bu kadar imkânımız yoktu, maddi olarak çok zayıf idik. O zamanlar fedakârca, azimle gayret ile aşkla çalışıyorduk. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi ‘Aşkınan Koşan Yorulmaz’ düsturu ile yol alıyorduk. Şu anda ise Allah’a hamd olsun hem imkânlarımız arttı, hem de siyasi gücümüz arttı. Bunun için hepimiz canla başla bu davanın muzaffer olması için çalışacağız. Hepimiz kendi rızamız ile isteyerek, bu davaya gönül vererek çalışıyoruz. İsteyerek buradaysak hakkını ödememiz gerekiyor. 

 

2023 seçimine doğru elimizdeki tüm imkânları Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı ve AK Parti’yi yeniden tek başına iktidar yapmak için kullanmak zorundayız. Artık herkesin elinde akıllı telefonları var, hepimizin sosyal medyası var, imkân var.

 

Elimizdeki iletişim imkânları şu anda büyük bir imkândır. O yüzden elimizdeki iletişim imkânlarımızı çok iyi kullanmalıyız. Davamızı, partimizi, hizmetlerimizi, gayretimizi seçmenimize ve eş dostlarımıza nasıl daha iyi, daha etkili anlatırız konusunda siz kıymetli teşkilat arkadaşlarımızın fikirlerine, bakış açınıza ihtiyacımız var” dedi.

 

Gönüller inşa ettik

Her dönemin seçim çalışmalarının yönteminin değiştiğini belirten AK Parti Malatya Yeşilyurt İlçe Başkanı Av. Muhammed Emin Yalçınkaya, 'Şimdi artık sosyal medya seçim çalışmalarında birinci sırada yer almaya başladı. Bunun için elhamdülillah şimdiye kadar gönüller inşa ederek bire bir yaptığımız çalışmalarımızı kullandığımız dili sosyal medyada da kullanmalıyız. 

 

YouTube Haber arası

Bunu en iyi sizlerle yapacağız. 2023 seçimlerine girdiğimiz bu süreçte sizin heyecanınız, sizin enerjiniz, sizin gücünüz gücümüze güç katacaktır” diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.