casino siteleri

Biz ne dediysek o Biz ne yazdıysak o

Özel Haber Haber Girişi : 27 Ağustos 2021 15:32
Biz ne dediysek o Biz ne yazdıysak o

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Karataş yaş haddinden dolayı emekli oldu ve yerine Yol ve Asfalt Daire Başkanı Mehmet Mert atandı.

Deprem konutları

 

Malatya Sanal Haber sitemizin dün duyurduğu atama bugün resmiyet kazandı. MASKİ sosyal medyada  MASKİ Genel Müdürlüğüne Mehmet Mert'in atandığını yazdı.

 

MASKİ sosyal medyada Genel Müdürümüz Mehmet Yaşar Karataş, yaş haddinden dolayı emekli oldu. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’ın katılımlarıyla veda programı düzenlendi. Kendisine; kurumumuza verdiği tüm hizmet ve emekleri için teşekkür ediyor, yeni yaşamında sağlık, huzur ve mutluluklar diliyoruz. ve Kurumumuz Genel Müdürlüğüne Mehmet Mert atanmıştır. Hayırlı olsun.

 


Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise sosyal medyada bir mesaj yayınlayarak  Birlikte mesai yaptığımız süre zarfında MASKİ Genel Müdürlüğümüzde başarılı hizmetlere imza atarak kurumun gelişimine katkı sağlayan Mehmet Yaşar Karataş'a bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalar için teşekkür ediyor, ailesiyle birlikte sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diliyorum. Dedi 

 


MEHMET MERT KİMDİR?
1965 yılında Kahramanmaraş’ın Elbistan İlçesinde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Kahramanmaraş’ta tamamladı. 1990 yılında Adana Çukurova Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun oldu. 

1991 yılında Malatya Belediyesinde Mühendis olarak göreve başladı. Asfalt Şantiye Şefliği, Asfalt ve Yol İşleri Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü görevlerinde bulunduktan sonra Malatya Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevini yürüttü.

Malatya’nın, Büyükşehir olması ile birlikte Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı görevine atandı.

Mehmet MERT, evli ve 3 çocuk babası olup orta derecede İngilizce bilmektedir.

YouTube Haber arası

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Karabaş 28 Ağustos 2021 20:10

    Adam gelir gelmez yüzde 15 zam yapmış, bunlar daha iyi günlerimiz

  • Kerim 28 Ağustos 2021 20:07

    Nazif Bey haklı gencecik adamı emekli etmişler. Daha hayatının baharında.

  • Hıdır 28 Ağustos 2021 18:27

    Yiyin birbirinizi ete para vermeyin.

  • Nazif 28 Ağustos 2021 18:22

    Yaşar nasıl emekli olmuş? . EYT çıktı da bizim mi haberimiz yok?

  • Tekin 28 Ağustos 2021 18:20

    Kim gelirse gelsin Yaşardan iyidir.

  • Malatyalı 28 Ağustos 2021 18:20

    Tartışan arkadaşlar neden kendinizi o kadar yıpratıyorsunuz bakın Selahattin Başkan kiliseyi açtı herkes mutlu Malatya halkı mutlu esnaf mutlu Memet Mert mutlu siz neden tartışıyorsunuz herkes herşeyi görüyor seçim zamanı gelir Başkan adayı belli olur o zaman kim kimin nesi herşey ortaya çıkar sabredin

  • Hasan 28 Ağustos 2021 18:18

    Bu ay suya yüzde 17,5 zam gelmiş. Son bir yılda yüzde 45-50 zam geldi. Noluyor ağalar? Hanginiz yapıyor bunu sizin hiç vicdanınız merhametiniz yok mu? Son zammı Selahattin mı Yaşar mı Memet mı yaptı? Hesap verin.

  • Ercan 28 Ağustos 2021 16:51

    Devran değişti, başkan değişti, belediye şikayetinden vazgeçti, alan memnun satan memnun. Biri vekil oldu ikisi genel müdür oldu. Olan malatyanin 7 trilyonuna oldu. Kim yedi kim yedirdi, yiyenin yanına iki dünyada da kalmaz.

  • Çakırın adamına cevap 28 Ağustos 2021 14:47

    Ortada bir yolsuzluk var birde gunah kecisi var kmse yogurdum eksi demez ihaleyi yapan kendileri ihale dosyalarini inceleyip imzayi kaseyi veren kendileri kontrol daire baskanligi demekki foyq ortaya cikinca birinin harcanmasi lazimdi ! Ayrica bukadar konusacsgina adliye hemen 3 dk mesafede gidip şuanda kmn yargilandigi kimin hakli haksz oldugunu ogrenebilirsiniz tvlerde sosyal medyada cikan haberlerle ortaliga dusmek olmaz isin icinde olman lazim...!!! Dedigin gibi herkes herkesi biliyor bi aradtirsinlar bakayim kim kimden nekadar almis başa gelmeden önceki mal varliklariyla sonraki mal varliklari bi arastirilsin bakayim kim kime nereyi peskes cekmis gorelim ,otobus duraginin orda (özmurat dovizin orda ) drift yaparken suçzsuz yere hayatini kaybeden carpaninda elini kolunu salliyarak babasindan dolayi gezdigini nasil ortbas edildigini gidp bide o ölenin gunahszin ailesine sorun bakayim, madem bu adam yolsuzluk yapti gorevden alındı neden peki ihaleyi alan h. Firmasinin ihalesini fesih etmedi de devam ettirdi..? Kulak duyma sozlerle konusmayin varsa isbatiniz gosterin herkes duysun bilsin memuriyet hayati diye bisey var gidin savcidan dosyanin akibetini ogrenin oyle karalayin birilerini, herkesin coluk cocugu var ahiret var allah var ,bu arada selahattin gurkani savunmuyorum sevmiyorumda bunuda belirteyim soruna gelince git bak bakayim savciliga şuanda kim yargilaniyor oyle gel burda erkek gibi yazda alninda opelim...

  • Mert’in kendisine veya kıptisine cevap 28 Ağustos 2021 11:55

    ÇAKIR gibi en başta çok dürüst beyefendi hoş görülü bir adam 10 yıl boyunca kimseyi işten atmamış bir sürü adama katlanmış kimseye iftira etmemiş kimseyi kırmamış hiç yalan konuşmamış adam memeti zekiyi vd atmışsa haklıdır . Çakır’ı da Malatya bilir Selahattin’i de memetide . ÇAKIR 7 trilyon yolsuzluktan ötürü kimi atmalı idi? İfadelerinde Memet dahil herkes 7 trilyon zararı itiraf ederken ve biribirini suçlarken kimi atsa idi. Hisamioğlu hakkında açılan dava kazanılmadı mı? Savcılıkta Memet yargılanıyor mu yargılanmıyor mu sen onu söyle?

  • Çakırın yalakasina 28 Ağustos 2021 09:15

    Hodri meydanmı :)) ee hadi hodri meydan gorelim bakalim , gorelim bakalim er yada gec rabbimin adaleti isleyecek şuan kanunen dokunulmazlik var allah katinda yoktur ama , gun ola harman ola , memet mertide taniyan bilen herkes durust mert biri oldugunu biliyor malatya kucuk merak etme herkes herkesi taniyor ,:) haa buarada mahkemede goremedik seni savcı en ufak bir suc unsuru bulamadi şuanda baskasi yargilaniyor yarin gidip adliyeden ogrenip cakir amcana iletebilirsin tabi seni taniyip biliyorsa malum boyle gizli kahramanlar cok oluyor amcam dayim diyip gezenler :)

  • Çakir yalakalarina cevap 28 Ağustos 2021 09:00

    :))) bana diyosunda sen cakira ortaksin heralde insALLAH gunahlarinada ortak degilsindir yoksa vay haline senin, adam memur adam yolsuzugu devam eden birisi nasil memur hayaina devam eder ? Evet dava acik ama bilmeden konusuyorsun okadad cok sey var konusacakki ama yeri burasi degil bi ara savciliga gitte kim suanda yargilaniyor ogren bence :)

  • ÇAKIR yalakalarına cevaba cevap 27 Ağustos 2021 23:58

    Savcılık dosyasında iade yalan. Utanmadan hala yalan yazmışsın. Memet Mert’e ortakmısın. Hodri meydan . Memetin savcılıkta dosyası açık. Raporlar aleyhine . Davada açılıp ağır cezada yargılanacak. Beraber iş tuttuğu firmaya H. Şirketine karşı açılan Mehmetler aleyhine sonuçlandı. Memeti usul kuralına uymadan attıkları için iade olmuş. İşlemi düzeltip atmayanlarda Mehmet’ten sonra yargılanacak. Ayıbını pisliğini örtmek için dönemin abalılarına vurup hedef şaşırttı. Eğer doğru iseniz Berat kararını yayınlayın. Allah yarına kor ama yarına koymaz. ÇAKIR’IN dürüstlüğünü tüm Malatya bilir. ÇAKIR yalanda konuşmazdı abartı da yapmazdı. Gürkan abartıda yapıyor. Ve son not açığa çıkmayan ayıp günah yoktur. Er yada geç çıkar.

  • Cakir yalakalarına cevap 27 Ağustos 2021 22:17

    Halep orda arşın burdaysa adliye orda savcilik orda adamın dosyalarini gidip bir inceleyin oyle konusun adam davalarinda aklandi savcilarin hakimlerin bulamadigi kusuru yolsuzlugu siz cok bilmislermi buldunuz ? Gozunuzle sahit olmadiginiz seylere miye keson gibi bakiyorsunuz birisi camur atti izi kaldi soylediginiz gibi dosyasinda en ufak bir şaine olsaydi zaten bu adama savcilik gorev iadesi talep etmezdi kendi bos cahil yorumlarinizi lutfen kendinize saklayin yorum yapmak icin yorum yapmayin !! Iftira adan sahislar kadar sizde vebale ortaksiniz bilesiniz bay bilmisler...!!!

  • Çırmıktılı 27 Ağustos 2021 21:48

    Adam sahada iyi ama masada sıfır. Belediyedeki yolsuzluk operasyonunda ortaya çıktı ki firma belediyeyi 7 milyon TL dolandırmış bunların ruhu duymamış.

  • Memetin trollerine yada kendine cevap. 27 Ağustos 2021 21:10

    Su kirlenmesin! Ses çıkarıyorum. Ya ÇAKIR yalancı ya MERT yalancı. Ya Selahattin yalancı ya Ahmet yalancı. Hasızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Halep orda ise arşın burada. Şaibeli kelimesi az. Ak parti Büyükşehir belediye başkanı Ahmet ÇAKIR bu adamı neden işten attı? Adliyede bu adam hakkında savcılıkta hangi dosyalar var? Müfettiş raporları ne diyor?

  • BAY AHMET TURM EFENDI YE CEVAP 27 Ağustos 2021 20:01

    Bu yazdigin yorumdan nekadar hasut cekememez oldugunu gormus olduk memet baskani nekadar taniyosun nekadar bilgisi var yada yok biliyosunda yorum yapiyosun ?? Baskan oyle diye herkesmi oyle olmak zorunda ? Herkesi kendinle bir tutup kiyaslama biraz aynaya bakmadan konusun herkesi tanimadan bilmeden yargilamayin ! Bukadar bilgili oz guvenlisiniz buyrun maski mudurlugune sizi atasinlar..

  • AHMET TÜRM 27 Ağustos 2021 15:45

    Selahattin Başkanda haklı kimse belediyede görev almak istemiyor ki sanayiye gidiyoruz belediyenin hiç bir iş yapmadığı çarşıda geziyoruz hizmet olmadığı esnaflar randevu alamamaktan şikayetçi böyle yönetime böyle bir genel müdür çok görmemek lazım