Bodo Hediye Kartı ile Sevdiklerinizi Her Daim Mutlu Edebilirsiniz!

Diğer Haber Girişi : 09 Şubat 2022 16:50
Bodo Hediye Kartı ile Sevdiklerinizi Her Daim Mutlu Edebilirsiniz!

Biz insanlar, tarih boyu hep işlerimizi kolaylaştırmaya odaklandık. Bu çabayı sarf ettiğimiz konular, elbette her zaman önceliklerle belirlendi. Ancak baktığımızda, bu kolaylaştırmaların bir sonu yok gibi görünüyor, tabi ki doğru adımı atmadığımız sürece. Örneğin, binlerce yıldır sürdüğünü bildiğimiz, hediyeleşme geleneğinde büyük bir kolaylık sağlayan hediye kartlarına bakalım. Çeşitliliğinde artmasıyla sıklıkla başvurduğumuz yöntemlerden biri haline geldi. Bu kartların en avantajlısını, en çok seçenek sunanını, en kolay erişilebilir ve kullanışlı olanını bulmak için çok uzağa gitmenize gerek yok. Bizlere büyük kolaylık sunan hediye kartlarının en farklı, güvenilir, modern ve avantajlı olanını bodo.com deneyim hediyeleri internet mağazası sağlıyor. Neden mi? Çünkü normal hediye kartlarına yalnızca para yüklenip öylece sunulurken, bodo’da hediye ya da hediyeler seçtikten sonra tek bir deneyimin ücretinin ödemesini yaparak yükleme yapmış oluyorsunuz. Kişi de kendi hediye tercihini dilerse kendisine sunulan seçenekler arasından yapabiliyor dilerse de bodo.com adresindeki tüm seçeneklerden. Yani hem kişiye kendi hediyesini seçme şansı sunuyorsunuz, hem de bu hediyeler hakkında kendi fikrinizi de göstermiş oluyorsunuz.

Sanal Instagram haber içi

 

Hediye kartı satın al

Bodo’dan alacağınız hediye kartlarını kullanma süreniz, 9 ay gibi uzun bir zaman aralığı. Yani çoğu yerde olduğu gibi kısıtlanmıyorsunuz. Ayrıca sunum olarak da hiç biriyle kıyaslanamayacak kadar özel. Satın aldığınız deneyim eğer hediye kutusu olarak seçilmiş ise: anlatımlı resimli deneyim kartları, ödeme için kullanılacak olan plastik hediye kartı, rengarenk konfetiler, dışında sizin belirlediğiniz renklerle tasarlanmış kutu ve paket. Böyle bir sunumu başka nerede bulabilirsiniz ki? Hem de size gelen deneyimlerden değil de siteden başka deneyim seçmek istediğinizde, diğer hediyeliklerde olduğu gibi kargoyla, mağazaya gitmekle uğraşmanıza gerek yok. Her şey online işlemlerle hallediliyor. Önemli olan hediye kartınızın içerdiği miktar kadarıyla seçim yapmak. Diğer eşsiz sunumlardan biri de, hemen oluşabilen e-sertifika. Bu sertifika bambaşka! Yine seçilen deneyimleri, kutlamayı içeren ve rengarenk, ışıl ışıl tasarımıyla büyüleyen bu sertifikayı istediğiniz saate sevdiklerinize, bodo tarafından gönderim sağlayabilirsiniz. Deneyimleri seçip sepetinize ekledikten ve bu iki mükemmel sunumdan en beğendiğinize karar verdikten sonra sizden istenecek bilgileri girmeniz, satın alma işlemi için yeterli olacak.

İlhan içen  haber arası

Sürpriz fikirleri

Bu kartı aldıktan sonra nasıl kullanacağım, diye düşünenlere en popüler deneyimlerden fikirler sunacağız https://bodo.com/tr/hediye-karti/. Oğlunuzun doğum gününe, çocukluğunu güzel şekilde hatırlamasına katkıda bulunacak olan: ‘’Dolphinarium Gösterisi’’. Yelkenciliğe yeni yeni merak salanlara, ‘’Temel Yelken Eğitimi’’. Hepimize zaman zaman sıkıntı olan ağrı ve bunalımlara, ‘’Asya Yakasında Hint Baş Masajı’’. Henüz deneme fırsatı bulamayanların asla kaçırmaması gereken eğlencelerden, ‘’Arkadaş Grubu için Gece Paintball’’. Eşinizin doğum gününü, yakınlarla güzelce kutlayın diye, ‘’Arkadaş Grubu için Günlük Yat Gezisi’’. Babalar Günü’ne baba gibi sürpriz, ‘’Twizy Araçla İstanbul Turu’’. Bodo ile yaşamın keyfine varın.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.