Bölgesel Amatör Lig: Mediline Hospital Fırat Üniversitesi: 3 - Bingöl Karlıova Yıldırımspor: 0

Spor Haber Girişi : 16 Haziran 2021 20:28
Bölgesel Amatör Lig: Mediline Hospital Fırat Üniversitesi: 3 - Bingöl Karlıova Yıldırımspor: 0
Mediline Hospital Fırat Üniversitesi, Bölgesel Amatör Lig 4. Bölge 6. Grup´ta çıktığı 2. maçı da kazandı.
Bölgesel Amatör Lig 4. Bölge 6. Grup´un 3. Haftası´nda Mediline Hospital Fırat Üniversitesi, evinde karşılaştığı Bingöl Karlıova Yıldırımspor´u 3-0 mağlup etti.
Doğukent Stadı´nda oynanan ve Muş Bölgesi´nden Veysel Yamaç´ın düdük çaldığı maç orta alan mücadelesi şeklinde başladı. Uzun süre eşitliğin bozulmadığı müsabakanın 45+2. dakikasında Zindan Altın, Fırat Üniversitesi´nin ilk yarıyı üstünlükle tamamlamasını sağladı.
İkinci yarıda da oyun üstünlüğünü elinde bulunduran Elazığ ekibi 74. dakikada Burakhan´ın golüyle rahatladı. Golün akabinde oyun alanı bir anda karıştı. Karlıova Yıldırımspor´da İbrahim Halil Fıstıkçı, hırsını alamayarak Fırat Üniversitesi yedek kulübesine yürürken, uzunca bir süre itişmeler bitmedi. Olayların akabinde Karlıova Yıldırımspor´da İbrahim Halil Fıstıkçı ile Fırat Üniversitesi´nden Semih Çağlar direkt kırmızı kartla oyun dışı kaldı.
Mücadelenin 90+5. dakikasında Burakhan bir kez daha sahneye çıktı ve Fırat Üniversitesi sahadan 3-0´lık galibiyetle ayrıldı. Bu sonuçla Bordo-Beyazlı ekip puanını 6´yükselterek şampiyonluk yolunda önemli bir 3 puanı hanesine yazdırdı.