casino siteleri

Bu ne özensizlik!

Gündem Düzenleme Tarihi : 01 Ocak 1970 02:00 Haber Girişi : 27 Temmuz 2019 23:41
Bu ne özensizlik!
Malatya Sağlık İl Müdürlü

Malatya Sağlık İl Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Birimi dün saat 19.56’da servis ettiği bültende Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’nın bugün Malatya’da olacağını duyurmuştu. Ancak Bakan Malatya’ya gelmedi.
Malatya İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Recep Bentli, imzası ile yapılan yazılı açıklamada, Malatya’da yapılan, ‘8. Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi Tatbikatı’ (UMKE) kapsamında Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’nın bugün ilimizde olacağı bildirilmişti.  Ancak, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’nın Malatya’ya gelmediği öğrenildi. Haberi, servisi ettiğimiz şu saate kadar Malatya Sağlık İl Müdürlüğü’nden Bakan’ın neden Malatya’ya gelmediği, program değişikliği ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. Malatya Sağlık İl Müdürlüğü’nün bu kadar özensiz davranması şaşkınlık yarattı.

Deprem konutları

Ani program değişikliği olmuş

YouTube Haber arası

Haberimiz üzerine bugün saat 19.30 sıralarında İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Recep Bentli, yaptığı yazılı açıklamada, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’nın çok ani gelişen program değişikliğinden dolayı Malatya programına katılamadığını açıkladı. Bentli yaptığı açıklamada, “İlimizde gerçekleştirilen VIII. Ulusal UMKE Tatbikatına Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin KOCA çok ani gelişen program değişikliğinden dolayı katılamadı. Bu sebeple konuyu İl Sağlık Müdürlüğü olarak kamuoyuyla paylaşma zamanımız olmadı. Tüm Kamuoyuna duyurulur” ifadelerini kullandı.
Kaynak Malatya NetHaber Gazetesi