casino siteleri

Bugün Malatya'da ne oldu haberimizde

Gündem Haber Girişi : 07 Aralık 2021 22:26
Bugün Malatya'da ne oldu haberimizde
Bugün Malatya'da ne oldu

 

YouTube Haber arası

Gürkan, MÜSİAD Malatya şubesini ziyaret etti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Muharrem Poyraz ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret ederek bir süre görüştü.
Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a ziyaretinde MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, Genel Sekreter Yardımcısı Latif Okyay ile bazı daire başkanları ile şube müdürleri eşlik etti.

 

Yeni Malatyaspor, Alanyaspor maçı hazırlıklarına başladı

Yeni Malatyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında evinde A.Alanyaspor ile oynayacağı mücadelenin hazırlıklarına başladı.

Yeni Malatyaspor, sahasında pazar günü saat 16.00’da karşı karşıya geleceği Alanyaspor maçı hazırlıklarına start verdi. Antrenmanlarını Nurettin Soykan Tesisleri’nde sürdüren sarı-siyahlı ekip, Marius Sumudica gözetiminde düz koşu ve ısınma hareketleri ile çalışmalarına devam etti.

 

Etiyopya'daki Tigray krizi web seminerde tartışıldı

İnönü Üniversitesi Afrika Araştırmaları Merkezi (İNÜAFAM) Etiyopya’daki Tigray krizi konulu bir web semineri düzenledi.

İNÜAFAM’ın resmi Youtube kanalından canlı olarak yayınlanan programın moderatörlüğünü İNÜAFAM Müdürü Dr. Öğr. Üyesi İsmail Söylemez yaparken panele konuşmacı olarak İnsani ve Sosyal Araştırmalar Merkezi (İNSAMER) araştırmacılarından Dr. Serhat Orakçı, AA Afrika Haberleri Editörü Tufan Aktaş, Etiyopyalı Aktivist ve Yazar Isaac Eshetu katıldı.

 

Gazeteci-Yazar Raşit Kısacık koronaya yenildi

Malatyalı Gazeteci-Yazar Raşit Kısacık yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle hayatını kaybetti.

Malatya, Diyarbakır ve başka illerde de uzun yıllar gazetecilik yapan ve emekli olduktan sonra da yaklaşık 10 adet kitap yazan Gazeteci Raşit Kısacık (70) koronaya yenildi. Uzun yıllar kalp rahatsızlığı da bulunan Kısacık, Yeşiltepe şehir mezarlığında defin edildi.

 

Başkan Çınar, yol açma ve genişletme çalışmalarını inceledi

Çarmuzu Mahallesi’nde toplam uzunluğu 1,2 kilometre olan imar yolunda devam eden çalışmaları inceleyen Malatya’nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ İlçemizin dört bir tarafındaki imar ve kadastro yollarımızı teker teker açarak, bütün yaşam alanlarımıza ve sanayi bölgelerimize ulaşımı daha rahat ve konforlu hale getiriyoruz” diye konuştu.

 

Başkan Güder, pazarcı esnafının taleplerini dinledi

Malatya’nın Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Mücelli Caddesi’nde kurulan semt pazarını ziyaret ederek, pazar esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet etti.

 

 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.