casino siteleri

"BUNDAN SONRA KAZANARAK YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ"

Spor Haber Girişi : 16 Şubat 2016 16:52

PTT 1. Lig ekiplerinden Alima Yeni Malatyaspor'un Nijeryalı futbolcusu Okechukwu Godson Azubuike, "Kardemir Karabükspor kazanmak için çok çalıştık. Bu maç kırılma noktasıydı. Bundan sonra kazanarak yolumuza devam edeceğiz" dedi. 
Sarı-kırmızılı ekibin orta saha oyuncusu Azubuike, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Antrenman Sahası'ndaki idman öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Kardemir Karabükspor maçından 1-0'lık galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi.
Galibiyet için çok çalıştıklarını ve karşılaşmadan 3 puanla ayrıldıklarını hatırlatan Azubuike, "Kardemir Karabükspor maçı kırılma noktasıydı. Bundan sonra kazanarak yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

“GALİBİYETE İNANIYORUZ"
Azubuike, devre arasında takıma yeni katılan arkadaşlarıyla biraz uyum problemi yaşadıklarını ancak bu sıkıntıyı Kardemir Karabükspor galibiyetiyle aştıklarını kaydetti.
Bu hafta deplasmanda Vartaş Elazığspor ile karşılaşacaklarını ifade eden Azubuike, "Çok çalışacağız. Vartaş Elazığspor deplasmanına kazanmaya gideceğiz. Daha önce de rakibimizle sahamızda oynamıştık. Şimdi sıra bizde. Kazanmaya gidiyoruz. Kardemir Karabükspor karşısındaki ruhu Vartaş Elazığspor karşısında da devam ettireceğiz. Elazığ'a kazanmaya gideceğiz. Kafa olarak buna hazırız. Galibiyete inanıyoruz" açıklamasını yaptı.

Deprem konutları