casino siteleri

BÜTÜN KÖTÜ SENARYOLARA RAĞMEN TÜRKİYE SON 26 ÇEYREKTİR BÜYÜYOR”

Siyaset Haber Girişi : 17 Haziran 2016 22:52
BÜTÜN KÖTÜ SENARYOLARA RAĞMEN TÜRKİYE SON 26 ÇEYREKTİR BÜYÜYOR”

 Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Türkiye’nin bir yandan terörle mücadele ederken bir yandan da ekonomisini kalkındırmaya çalıştığını ifade ederek, “Bu iki mücadeleyi birlikte yürütmek gerçekten kolay değil ama bütün öngörülere ve bütün kötü senaryolara rağmen Türkiye son 26 çeyrektir büyüyor ve büyümesine devam ediyor” dedi.
Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, AK Parti Malatya İl Teşkilatının her Ramazan ayında geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeğine katıldı. Bir restoranda düzenlenen iftar yemeğine Bakan Tüfenkci’nin yanı sıra, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AK Parti Malatya milletvekilleri Mustafa Şahin, Nurettin Yaşar, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İlçe Belediye Başkanları, AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, AK Parti Malatya İlçe Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı.
Burada bir konuşma yapan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını temenni ederek, “Şu mübarek ayda bile ülkemizde ve dünyada acıların, gözyaşlarının ve gönül yaralarının devam etmesi gerçekten üzüntü verici. Kan dökmenin yasaklandığı, kalp kazanmanın teşvik edildiği böyle bir ayda devam eden bu hadiselerin müsebbiplerinin bir an önce hak yolunu bulmalarını ve doğruyu görmelerini Cenabı Allah'tan niyaz ediyorum” dedi.
Terörün hain yüzünü Ramazan ayında bile gösterdiğini kaydeden Tüfenkci, “Geçtiğimiz hafta İstanbul'da ve Mardin'de patlayan bombalar yine canımızı yaktı. Ben, bu vatan için hayatını kaybeden bütün şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. İnşallah bizler bu terörün kökünü hep beraber, birlik ve beraberlik içerisinde kazacağız ve Türkiye'yi güzel günlere ulaştıracağız” ifadelerini kullandı.
Bakan Tüfenkci, Türkiye’nin bir yandan terörle mücadele ederken bir yandan da ekonomisini kalkındırmaya çalıştığını ifade ederek, “Bu iki mücadeleyi birlikte yürütmek gerçekten kolay değil ama bütün öngörülere ve bütün kötü senaryolara ve rağmen Türkiye son 26 çeyrektir büyüyor ve büyümesine devam ediyor” şeklinde konuştu.
AK Parti’de isimlerin değiştiğini ama dava bilincinin hiçbir zaman değişmediğini vurgulayan Tüfenkci, “Hepimiz bu davada bayrağı birbirimizden devraldık ama hiçbirimiz bu davaya hizmet etmekten vazgeçmedik. Sizlerin varlığı bu davanın devamlılığını sağlayan yegane unsurdur. AK Parti kadrolarındaki değişime rağmen AK Parti'nin güçlü yürüyüşüne devam etmesi bu davanın sağlam temeller üzerine inşa edilmesinden kaynaklanıyor” ifadelerine yer verdi.
İftar yemeğinde konuşan AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı ise Malatya'da çok güzel bir dönem yaşadıklarını ifade ederek, “Malatya'nın 25 yıldır özlemini çektiği bir Bakanı var. Ben, hem 64. hükümette hem de 65. hükümette Bakanımıza görev verdiklerinden dolayı başta Cumhurbaşkanımıza ve Başbakanımıza teşekkür ediyorum. Bu dönemde milletvekilimiz Öznur Çalık’ın da AK Parti Genel Başkan Yardımcılığına atanması bizleri ayrıca mutlu ediyor. İnşallah bu dönemde hep beraber Malatya'ya Güzel hizmetler yaparız” dedi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık da, Ramazan ayının Türkiye de ve dünyada yaşanan kardeş katliamlarının son bulmasına vesile olmasını temenni ederek, “İnşallah bu güzel Ramazan ayı bizim kardeşliğimizin ve birliğimizin devamı olur. Ben bu vesile ile şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize ve yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. İnşallah bu terör son bulur. Terörle mücadelemiz sonuna kadar devam edecek, bilsinler ki bu mücadele milletin ve milletin egemenliğinin mücadelesidir” şeklinde konuştu.

Deprem konutları