casino siteleri

Büyükşehir 25 yıl vadeli 2 milyar 200 milyon Japon Yen’i (250 Milyon lira) kredi kullanacak

Gündem Haber Girişi : 12 Şubat 2022 19:56
Büyükşehir 25 yıl vadeli 2 milyar 200 milyon Japon Yen’i (250 Milyon lira) kredi kullanacak
Büyükşehir 25 yıl vadeli 2 milyar 200 milyon Japon Yen’i (250 Milyon lira) kredi kullanacak


Malatya Büyükşehir Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantıları ilki Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan başkanlığında, Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirildi.

Deprem konutları

Büyükşehir Belediye Meclisi gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.
Kuzey Kuşak Yolu çalışmaları ve hizmet aracı alımlarında kullanılmak üzere Japon finans kurumlarından 25 yıl vadeli 2 milyar 200 milyon Japon Yen’i (250 Milyon lira) kredi kullanılması için Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a yetki verildi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantıları ilki Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan başkanlığında, Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirildi. Mazeret dilekçelerinin Meclis Üyelerinin bilgilerine sunulmasının ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. 

Gündem maddeleri arasında bulunan bazı maddeler, görüşülüp karara bağlanırken, bazı maddeler ertelenirken, bazı maddeler ise ilgili komisyona havale edildi. Gündem maddeleri arasında bulunan, Kuzey Kuşak Yolu projesi ve iş makinesi kaynak temini için Büyükşehir Belediye Başkanına yetki verilmesi hakkındaki Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığının teklifi kabul edildi. 

 

YouTube Haber arası

Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığının Teklifi; Kuzey Kuşak Yolu Projesi ve iş makinası alımı amacıyla kaynak temini için Japonya Uluslararası İşbirliği Ajansı (JICA) tarafından karşılanan kredinin İller Bankasından temini için; Belediyemizce 5393 sayılı Belediye Kanununun 68/b maddesi gereğince, İller Bankası'ndan 2.200.000.000.00 Japon Yeni tutarında kredi alınmasıyla ilgili Alt Kredi Anlaşması ve ekleri ile diğer gerekli belgeleri imzalamaya, kredinin teminatı olarak gösterilmesi kabul edilmiş olan proje gelirleri ve diğer gelirlerin teminat olarak gösterilmesine ilişkin iş ve işlemleri gerçekleştirmeye, gösterilen teminatların yetersiz kalması halinde diğer borçlandırıcı işlemleri yapmaya ve Teminat Hesabı oluşturulması, kredinin kullanılması ve kredi için her türlü iş ve işlemleri yapmaya, Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın yetkili kılınması huşunda karar alınması hususunda evrakın meclise havalesini arz ederim.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Galip 12 Şubat 2022 21:40

    Yalnız büyükşehir de bir tane çocuk D.İ bu kredi benim sayemde alındı diyip dolanıyor.