casino siteleri

Büyükşehir Belediyesi çalışanlarından A Haber Muhabirine darp

Özel Haber Haber Girişi : 25 Temmuz 2022 22:47
Büyükşehir Belediyesi çalışanlarından A Haber Muhabirine darp
Büyükşehir Belediyesi çalışanlarından A Haber Muhabirine darp

25. Kayısı Festivalinde Büyükşehir Belediyesi çalışanları Malatya A Haber Muhabiri Barış Türel’i darp ettiği iddia edildi.

Deprem konutları

 

25. Kayısı Festivalinde gazeteciyi darp ettiler.

 

24 Temmuz akşamı A haber Malatya Muhabiri Barış Türel, festival alanına girişte iddiaya göre, Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Şube Müdürü A. K. ile sözlü olarak tartışma meydana geldi. Tartışmanın büyümesi üzerine A.K. ve beraberindekiler A Haber Muhabirini darp ettiği iddia edildi.

YouTube Haber arası


Aynı festival alanında Reklamcı Erol Okşar’ın da dövüldüğü ve kaşının açıldığı iddia edildi.
Olayla ilgili Büyükşehir Belediyesinden açıklama bekleniliyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Hakan deniz 26 Temmuz 2022 20:27

    Yanlı haber yapmayın. Haberi tek ağızdan yapın. A haber muhabiri denen kişi ilk kafa atarak A.K gözünü şişiriyor. Ama siz haberi istediğiniz yandan görmek istediğiniz için direk suçu belediye çalışanlarına atmayı haber sanıyorsunuz! Adil ve tarafsızsınız ya konuyu araştırın öyle haber yapın! İl darp kimden gelmiş! Direk kafa atan kim?

  • sena yurt 26 Temmuz 2022 10:58

    Doğru haber yapmaya davet ediyorum sizleri....

  • gerçekler ortaya çıkar 26 Temmuz 2022 10:27

    Darp edildiği iddia edilen a haber muhabirine ve darp ettiği söylenen kişiye bir bakmak lazım. Kimin gözü morarmış, kim kime kafa atıp ondan sonra da sırf yakını danışmanı diye vekilin arkasına saklanmış...

  • Görgü tanığı 25 Temmuz 2022 23:40

    Keşke haberi yaparken araştırarak yapsaydiniz a haber muhabiri protokolde yeri olmayan 3 bayan ile protokole giriş yapmak istiyor daha sonrasından giriş yapılamayacağını fakat kendisinin basın kartını gördükten sonra giriş yapabileceği söyleniyor a haber muhabiri kapıda duran personelin üzerine yürüyüp tekme ve yumruk atarak personeli darp edip gözlüğünü kırıyor oraya gelen A.K ayırmak isterken onuda saldırıyor olayı yatistirinca sonrasından A.k ile görüşmek için bir vekil şoförünü vekil danışmanının yeğeni olduğu için A.k olayın buyumemesi için görüşmeyi kabul ediyor o esnada a haber muhabiri Vekilin danışmanı M. T. yeğeni B.T A.k ye kafa atarak A.k.nin gözünü patlatıyor tabi siyasi güç sayesinde hem personel hemde A.k darp edildikleri hâlde darp edilmiş sayılıyor sizin haber anlayışınız bumu