casino siteleri

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN MALATYA KENT REHBERİ

Malatya Haber Girişi : 22 Mayıs 2016 16:59
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN MALATYA KENT REHBERİ

 Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, Malatya’nın tarihi, coğrafyası, doğal güzellikleri, tarihi ve turistik mekanlarının yer aldığı kent rehberi Türkçe, Arapça ve İngilizce olarak 3 ayrı dilde yayımlandı. 
Konuyla ilgili olarak Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, gerek Malatyalıların, gerekse Malatya’yı ziyarete gelen vatandaşların yoğun talebi doğrultusunda Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Malatya Kent Rehberi’nin hazırlanmasına karar verildiği belirtildi. Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı koordinasyonunda, uzun soluklu bir çalışmanın ardından kent rehberinde yer alan bilgilerin tamamının güncellenerek yayımlandığı ifade edildi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın sunuş yazısının yer aldığı Malatya Kent Rehberi içerisinde sırasıyla, Medeniyetin Beşiği Malatya, Doğal Zenginlikler, Jeolojik ve Arkeolojik Alanlar, Mabetler, Kervansaray ve Hanlar, Kale ve Köprüler, Müzeler, Malatya Evleri, Türbeler, Çarşı ve Alışveriş Mekanları, Ulaşım, Üniversite, Yemek ve Mutfak Kültürü, Sosyal Yaşam alanları, Kültür Sanat, İlçeler ve Ne Nerede? başlıkları altında ilgili konuların ayrıntılı olarak yer aldığı kaydedildi.

Deprem konutları