casino siteleri

Büyükşehir Belediyesine yeni Danışman

Özel Haber Haber Girişi : 07 Mart 2022 22:24
Büyükşehir Belediyesine yeni Danışman
Büyükşehir Belediyesine yeni Danışman

 

Deprem konutları

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Ak Parti Battalgazi Meclis Üyesi ve AK Parti Kadın Kolları Malatya İl Başkanı Özlem Pelitoğlu'nu danışman olarak atadı.

 

Kayısı Haber Genel Yayın Yönetmeni Mahir Temur  köşesinde bu atamayı dile getirerek Başkan Gürkan ile Milletvekili Ağbaba'ya da  serzenişte bulundu.

 

Gazeteci Temur Başkan Pelitoglu'na sorarak "Hem meclis üyesi hem kadın kolları başkanı hem de “başkan danışmanı” olan Pelitoğlu acaba hangi koltuğa daha önem veriyor?

Başkan Gürkan’a tam olarak hangi konularda “önerilerde” bulunuyor bilmiyorum ama Büyükşehir Belediyesi’nde çalışanların “maaş” sıkıntısını biliyor mu acaba?

Kaç aydır her ay farklı maaş alan çalışanların sıkıntısını biliyor mu acaba? "

 

Daha sonra Gazeteci Temur CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekilini de aynı köşe yazısında eleştirerek
"Kabullenemediğim nokta ise ana muhalefetin genel başkan yardımcısı Veli Ağbaba’nın bu tür konulara inatla ve ısrarla girmemesi… "diyerek tepki gösterdi.

 

Başkan Gürkan'ıda eleştiren Kayısı Haber Genel Yayın Yönetmeni Mahir Temur "Gürkan’ı en çok eleştirdiğimiz noktalardan biri ekibini kuramamasıydı.

Büyükşehir başkanlığının ilk yılında yazdık, ekibini kuramadı diye…

İkinci yılında “bu kadar değişiklik yapılmaz, artık kur şu ekibini” diye kaç kez yazdık.

Üçüncü yıla dayandı başkanlık ama halen yeni isimler, yeni makamlar ve yeni görevden almalar duyuyoruz."

 

Yazının tamamını okumak için tıklayınız

 

YouTube Haber arası

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Hakan deniz 08 Mart 2022 19:56

    Danışman olmuş olmamış mı bilmem ama yazının devamın da dediği gibi Belediye de basın biriminin olduğu yerde hem odası var hem sekreteri Özlem hanımın! Eğer belediye de meclis üyeliği dışında görevi yoksa neden oda verildi! Eğer varsa görevi nedir merakla bekliyoruz

  • Fatih 08 Mart 2022 11:01

    yanlış haber kardeşim teyit edin kulaktan dolma haber olmaz.

  • Can Yüksel 08 Mart 2022 09:43

    Şimdi konuyu anlayamadım haber yapıyorsunuz ama, işte amasına bakmadan yapıyorsunuz. Başkanın jetonla çalışan basın açıklaması yerli yerine oturuyor zamanla. Özlem hanım yetersiz ehliyetsiz liyakatsiz olsaydı haber yapsaydınız anlardımda bu çok boş bir haber yazık sizin gazeteciliğinize.