casino siteleri

Büyükşehir’de Basın Avcı’ya Emanet

Özel Haber Düzenleme Tarihi : 03 Ekim 2020 21:18 Haber Girişi : 03 Ekim 2020 21:21
Büyükşehir’de Basın Avcı’ya Emanet
Büyükşehir’de Basın Avcı’ya Emanet

Busabah Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fatih Avcı Busabah Gazetesinden ayrıldığını duyurdu.

YouTube Haber arası


Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti (MGTC) Başkanı ve Busabah Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fatih Avcı sosyal Medyada bir açıklama yaparak duygularını dile getirdi.


Avcı, Biliyorum ne söylesem, ne yazsam hiç birisi Busabah'ta geçirdiğim 7 muhteşem yılı tam olarak anlatamayacak. Bugün itibariyle Busabah Gazetesi'ndeki görevimden ayrılmış bulunuyorum. Bana her zaman güvenen, her koşulda destek olan değerli imtiyaz sahipleri Sayın Mehmet Aydın 'a, Sayın Umut Bozkurtoğlu 'na, birlikte görev yaptığımız tüm ekip arkadaşlarıma ve medyadaki tüm dostlarıma çok teşekkür ediyorum.
Bu plaket benim için bir onur ve gurur olacak. Emeğin simgesi olarak hep baş ucumda duracak. Açıklamasında bulundu.


Fatih Avcı’nın Malatya Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğüne göreve başlayacağı öğrenildi.

 

Busabah Gazetesinden ayrılan ve aynı zamanda Er Tv’de de program yapan  Fatih Avcı’nın  Er Tv'den de ayrılıp ayrılmayacağı konusunda henüz bir açıklama yapılmadı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Remzi Katıksız 05 Ekim 2020 09:04

    Hayırlı olsun. Bir de sen dene Fatih kardeşim.

  • Melita 44 04 Ekim 2020 00:20

    Körler sağırlar birbirini ağırlar.

  • Tuğba Karaca Aygün 03 Ekim 2020 23:34

    Kardeşim Hayırlı Olsun. Malatya için bu görevinde de büyük başarılara imza atacağına hiç şüphe yok. Başarılarının devamını dilerim.Her daim Hayra çıksın yolun inşaallah.

  • Aslan 03 Ekim 2020 22:36

    Fatih bey için hayırlı olsun ama Başkan yanlış yapıyor. Sorun basın müdürlerinde değil sorun başkanın kendisinde. İş yok proje yok icraat yok kavga var mobbing var zam var. iletişim başkanı Fahrettin Altunu da getirsen seni kurtaramaz. Pot kırmayı eski başkanlarla kavgayı personel ile kavgayı bırakmazsan istersen her ay müdür değiştir.

  • Turabi şahin 03 Ekim 2020 21:50

    Yakışır gardaşıma hayırlı olsun rabbim utandırmasın inşallah