casino siteleri

Büyükşehir'de Daire Başkanı görevden alındı

Özel Haber Haber Girişi : 25 Ekim 2021 19:23
Büyükşehir'de Daire Başkanı görevden alındı
Büyükşehir'de Daire Başkanı görevden alındı

Malatya Büyükşehir Belediyesi, İtfaiye Daire Başkanlığında çalışan ve KHK ile sürekli işçi statüsüne sahip olan 25 itfaiye işçisi fazla mesailerinin verilmemesi, esnek çalışma ve sigortalarının eksik yatırıldığı gerekçesiyle belediyeyi mahkemeye verildiği iddia edilmişti. Belediye yönetimi ise mahkemeye veren itfaiyecileri Park ve Bahçeler ile Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne sürdüğü öne sürülmüştü.

YouTube Haber arası

 

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Hizmetleri Dairesi Başkanı M.Hanifi Acar Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan tarafından görevden alındı. Acar Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı olarak atandı.

 

M. Hanifi Acar Kimdir

 

1968 yılında Adıyaman İli Çelikhan ilçesinde doğdu. İlk ve Orta ve Lise eğitimini Çelikhan’da tamamladı. Yüksek öğrenimini Trakya Üniversitesi Tekirdağ Ziraat Fakültesinde 1989 yılında tamamladıktan sonra 215. Dönem Yedek Subay olarak Erzurum’da Vatani Hizmetini yaptı.

 

1991 yılında Şanlıurfa İli Bozova ilçesinde Tarım İlçe Müdürlüğünde Köy grupları Kontrol Mühendisi olarak çalışma hayatına başlayan ACAR, 1992 yılında sınavla Malatya Belediyesine atandı.

 

Malatya Belediyesi uhdesinde 22.01.1993 tarihinde Park ve Bahçeler Müdür yardımcılığı görevini yürütmeye başlamıştır. 1995 yılında Park ve Bahçeler Müdürlüğü görevini yürütmeye başlayan ACAR, Aynı yıl Başkanlık Genel Sekreteri olarak görevlendirilmiştir.

 

24.02.2002 yılında Bem-Bir Sen Malatya İl Teşkilatını kurmak için görevlendirilen ACAR, Bem-Bir Sen Malatya Şube Başkanı seçilmiş ve 2014 yılında 4. Kez seçilerek bu görevi kesintisiz yürütmüştür.

 

08.06.2004 tarihinde İtfaiye Müdürlüğü görevini yürütmeye başlayan ACAR, İki Yıldız Balık Adam, temel itfaiyecilik ve arama kurtarma konularında eğitim almış, şiir ve edebiyata ilgisi bilinmekte olup, doğa yürüyüşleri de yapmaktadır. 6360 sayılı kanunla Şehrimizin Büyükşehir Statüsü kazanmasının ardından İtfaiye Dairesi Başkanı olarak görevlendirilmiştir.

 

Mehmet Hanifi ACAR, evli ve 4 çocuk babasıdır.