casino siteleri

Büyükşehir'de Şok 2 istifa

Malatya Haber Girişi : 29 Eylül 2021 14:03
Büyükşehir'de Şok 2 istifa
Malatya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulüp Başkanı Mahmut Cücemen ile Başkan vekili İhsan Ulak, görevlerinden istifa ettiler.

Büyükşehir Belediyespor’a bağlı voleybol ve ampüte takımları Selahattin Gürkan tarafından kapatıldığı iddia edilmişti. Başkan Cücemen'in bu kapatmadan dolayı istifa ettiği iddia ediliyor.

YouTube Haber arası


Hatırlandığı üzere TVF Malatya İl Temsilcisi Baki Alpaslan yaptığı açıklamada; “Akşam saatlerinde haberdar olduğumuz MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE SPOR'a bağlı Voleybol ve Ampüte takımlarının Selahattin GÜRKAN tarafından kapatıldığına dair haber hakkında üzüntümüzü bildirmek isterim. Diye açıklama yapmıştı.

Tüm malatya'lıların, spor severlerin, spora ve o takımın biryere gelmesinde emeği olan herkesin yaşadığı üzüntüyü bizlerde yaşıyoruz. Spor bir şehrin vitrinidir,  spor gençlerimizin geleceğidir. Tüm Türkiye'nin voleybolu konuştuğu başarıları ile gurur duyduğu  çocuklarını göndermek istediği bir branşı kapatmak çok elim ve üzücü bir olaydır. Takımın kapatılması çocuklarımızın  hedeflerinin küçülmesine ve spordan soğumalarına sebebiyet verecek kadar acı bir durumdur.  Takımın üst liglerde yani 1. ligde oluşuda üzüntümüzü katbe kat arttırmaktadır.
   
Engellerini sporla aşan bizlerin yapamadıklarını engelsiz yapan kardeşlerimizin Ampüte Takımımızın kapatılması en acısıdır. Spora vurulan bu darbeden ötürü hüznümüzü birkez daha belirmek isterim.”

Türkiye Voleybol Federasyonu Malatya İl Temsilcisi Baki Alpaslan’ın açıklamalarının ardından yazılı açıklama yapan Cücemen, haberlerin gerçek dışı olduğunu ileri sürdü.

Cücemen yaptığı yazılı açıklamada, “Son günlerde kulübümüzle ilgili yapılan bazı açıklamalar ve çıkan haberler üzerine bu açıklamanın kulübümüz yönetim kurulu tarafından yapılması zaruriyeti doğmuştur. 

Malatya Büyükşehir Belediyespor Kulübümüz 14 branşta, 1000’e yakın sporcu ile ‘Malatya sporunun alt yapısı olma, spor yapmak isteyen gençleri zararlı alışkanlıklardan uzak tutma, yetenekli sporcuları Türk sporuna kazandırma ve Malatya’daki başarılı sporculara olanak tanıma’ ana hedefi ile kurulduğu ilk günden bugüne kadar olduğu misyonuyla yoluna devam etmektedir. 

Bazı haber sitelerine kasıtlı olarak servis edilen açıklamalarla oluşturulmak istenen, ‘Malatya Büyükşehir Belediyespor Voleybol ve Ampute branşını kapattı’ algısını tüm kamuoyuna mal etmeye çalışma girişimleri tamamen gerçek dışıdır. 

Büyükşehir Belediyespor Kulübümüz, tıpkı geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezon da Türkiye Erkekler 1. Voleybol Ligi’nde yer almaya devam edecektir. Malatyalı antrenör ve sporcuların temelini oluşturacağı bir kadroyla, ligde kalıcı olma hedefiyle oluşturulacak takımımız çalışmalarına önümüzdeki günlerde başlayacaktır. Ampute Futbol Süper Ligi’nde yer alan takımımız konusunda ise bazı görüşmeler gerçekleştirilmiş olup, kulübün bu branşını isim değişikliğiyle birlikte isteyen firmalarla temaslar hala sürmektedir. 

Dünyayı 2 yıldır etkisi altına alan pandemiden dolayı, insanlığın en çok etkilendiği alanlardan biri hiç şüphesiz spordur. Dünya genelinde tüm organizasyonlar sekteye uğradığı gibi spor ekonomisi de bundan ciddi şekilde olumsuz etkilenmiştir. Buna rağmen zorlu koşullarda bile her iki branşını ayakta tutan kulübümüz yeni sezon talimatlarının ve organizasyon şemalarının şekillenmesi süreciyle birlikte gerekli tüm hazırlıkları yapacaktır. 

Tüm kamuoyu ve spor camiamız rahat olsun ki; herhangi bir kapatma ve mağduriyet yaşanmadan tüm branşlarda kulübümüz kurulduğu günden bu yana olan aynı vizyon ve misyonuyla çalışmalarına devam edecektir. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.