Büyükşehir kickboksta 4 altın, 1 gümüş ve 3 bronz kazandı

Bölge Haber Girişi : 15 Ocak 2018 17:08
Büyükşehir kickboksta 4 altın, 1 gümüş ve 3 bronz kazandı
Malatya Büyükşehir Kickbo
Malatya Büyükşehir Kickboks takımı, Antalya’da yapılan Türkiye Kickbok Şampiyonası’nda 4 altın, 1 gümüş, 3 bronz madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

8-14 Ocak tarihlerinde Antalya’da yapılan Türkiye Kickbok Şampiyonasına 18 sporcuyla katılan Malatya Büyükşehir Belediyesi Kickboks takımı 4 altın, 1 gümüş ve 3 bronz madalyalık performansıyla büyük alkış aldı. Antalya’daki şampiyonda, gençler kategorisinde 57 kiloda Hakan Karakuş 1’inci, 69 kiloda Furkan Dermanbey 1’inci, 54 kiloda Cebrail Çetinkaya 2’nci, 63 kiloda Talha Karadağ 3’üncü oldu. Büyükler kategorisinde ise 63 kiloda Mehmet Kaya 1’inci +94 kiloda Enes Karakuş 1’inci, 57 kiloda Harun Kazan 3’üncü, 69 kiloda Süleyman Ercan 3’üncü oldu.

“Bu bir ekip işi”

Alınan başarılı sonuçlarla ilgili konuşan Malatya Büyükşehir Belediyesi Kickboks Takımı Antrenörü Basri Karakuş, “Sporcularımı elde ettikleri başarıdan dolayı tebrik ediyorum. Tabi bu bir ekip işi. Biz geceli gündüzlü çalışarak önemli bir başarı elde ettik. Perde arkasında ise önemi bir ekip var esasında. En başta Büyükşehir Başkanımız Ahmet Çakır, daha sonra kulüp başkanımı Orhan Barman ve tabi hocalarımız. Herkesin eline yüreğine sağlık. İnşallah daha büyük başarılar elde edeceğiz” diye konuştu.