casino siteleri

Büyükşehir resmen Açıkladı Atamaları yapıldı

Gündem Düzenleme Tarihi : 17 Ekim 2020 21:54 Haber Girişi : 17 Ekim 2020 21:57
Büyükşehir resmen Açıkladı  Atamaları yapıldı
Büyükşehir resmen Açıkladı Atamaları yapıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantısının III. Birleşimi, Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda, Belediye Başkan Vekili Mehmet Çolak Başkanlığında yapıldı. 

YouTube Haber arası

Toplantıda ilk olarak mazeret dilekçelerinin Meclis Üyelerinin bilgilerine sunulmasının ardından gündemde yer alan maddelerin görüşülmesine geçildi.

Meclis toplantısında, gündem maddeleri arasında yer alan bazı imar konuları görüşülerek karara bağlanırken bazı imar maddeleri de ilgili komisyonlara havale edildi.

Gündem maddeleri arasında yer alan Kent Merkezi Meydan Düzenlemesi ve Sokak Sağlıklaştırılması işi ile ilgili olarak Büyükşehir Belediye Başkanı’na yetki verilmesi ile ilgili madde görüşülerek karara bağlandı. Doğanyol Belediye Başkanlığı’nın ek bütçe talebi hakkındaki Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığıtarafından sunulan teklif görüşülerek kabul edildi.

Ayrıca Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı’na atanan Şaban Aşıcı ve Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığına atanan Ahmet Özer’in atamaları ile ilgili Meclis Üyeleribilgilendirildi.

Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım Ayı Toplantısının 11 Kasım 2020 Çarşamba günü saat 14.00’de yapılmasına karar verildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Malatyalı 18 Ekim 2020 00:36

    Şaban bey işini hakkıyla yapan tecrübeli bir başkandır isabetli olmuş