Büyükşehir yine kredi çekiyor

Özel Haber Haber Girişi : 12 Şubat 2021 00:27
Büyükşehir yine kredi çekiyor
Büyükşehir yine kredi çekiyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Şubat ayı Meclis Toplantısı I. Birleşimi 10 Şubat 2021 Çarşamba günü, saat 14.00’te Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Sanal Instagram haber içi

 

Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Vahap Erdem’in başkanlığını yaptığı meclis toplantısı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

 

Toplantı gündem ilanından sonra mazeret dilekçeleri okunarak, kabul edildi. Akabinde de Meclis gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. 19 Ocak 2021 tarihli toplantıda alınan karar özetlerinin okunması ve kabul edilmesinin ardından bazı gündem maddeleri görüşülerek kabul edilirken, bazı maddeler ise ilgili komisyonlara havale edildi.

 

Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden MESTON’un 20 Milyon, Esenlik Şirketinin ise bankalardan 30 Milyon Lira kredi kullanması yetkisinin güncellenmesi,

 

Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden MOTAŞ’ın 10 Milyon Lira sermaye artışının kabulü ve ödeneğin ödenmesi, kararı alındı.

 

İlhan içen  haber arası

Malatya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Selahattin Gürkan döneminde Büyükşehir toplam 300 milyon liraya yakın kredi kullanma yetkisi aldığı görüldü.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ekrem 12 Şubat 2021 10:42

    Adam yüz defa da borçlansa lafa gelince bir kuruş borç almadım bir metre yer satmadım diyor. Laf cambazlığı yapıyor. Borç, kredi farklı diyor. Devletten aldığı borca borç demiyor. Vadesi gelmeyeni saymıyor.

  • Malatya Sevdalısı 12 Şubat 2021 09:20

    Flaş Flaş Flaş Malatya büyükşehir belediyesi 300 Milyon kredi kullanarak uzay üstü projesini hayata geçirecek olmanın mutluluğunu yaşayacak Dünyada tek olan bu proje Malatya Halkını sevince boğdu. Malatya Halkı olarak Büyükşehir belediyesi başkanı ve ekibini yürekten kutluyoruz ...

  • Sabri kaya 12 Şubat 2021 00:49

    Benim anlamadığım bir şey var biri anlatsa da ben de anlayayım. Selahattin Başkan ben 500 milyon borç kapattım diyordu şimdi Burda da 300 milyon borçlanmış diyor ben bu işten bir şey anlamadım