• Haberler
  • Malatya
  • Buz, orta sahada Murat Akça ile Murat Yıldırım´ı denedi

Buz, orta sahada Murat Akça ile Murat Yıldırım´ı denedi

MALATYA SANAL HABER

 Evkur Yeni Malatyaspor, TFF 1. Lig’in 26. haftasında sahasında oynacağı Elazığspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. 
Nurettin Soykan Tesisleri’nde, Teknik Direktör İrfan Buz yönetiminde hazırlıklarına devam eden Malatya temsilcisi, cumartesi günkü zorlu maçın taktik provasını yaptı. Son idmanda futbolculara maçın taktik anlayışını aktaran Teknik Direktör İrfan Buz, orta sahada Sedat’ın yerine şans vereceği ismi ve savunma ile hücum arasındaki geçişleri uygulamalı olarak gösterdi.

Buz, orta sahada Murat Akça ile Murat Yıldırım’ı denedi
Antrenmanın ilk bölümü ısınma ve açma germe hareketleriyle geçerken, idmanın ortasında futbolcular daraltılmış alanda çift kale maç oynadı. Kafasındaki derbi kadrosunu net olarak sahaya yansıtmasa da şans vereceği isimleri üç aşağı beş yukarı belirleyen Buz’un orta alanda zaman zaman Murat Akça ve Murat Yıldırım’ı denediği görüldü.
Antrenmanın son bölümlerinde futbolculara kısa mesafeli şut ve gol vuruşu yaptıran teknik heyet, yaklaşık 1 saat 45 dakikalık çalışmayı yine hafif tempolu düz koşuyla tamamladı. Elazığ maçının Malatya’daki son çalışmasını cuma günü yapacak olan sarı-kırmızılılar, zorlu derbi için İstanbul’a giderek aynı gün son idmanını gerçekleştirecek.

WhatsApp İhbar Hattı
0 552 717 08 44
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!

Bakmadan Geçme

Malatya Sanal Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!